r5 5600şu an r5 3500x var rtx 2060 a çok hafif darboğaz yapıyor biraz yükseltmek istiyorum bütçe sınırı yok
Anakartın nedir? Ayrıca hafif darboğaz yapıyorsa overclock ile kapatabilirsin. Bütçen yok ise ekran kartını da güncellemeni öneririm.şu an r5 3500x var rtx 2060 a çok hafif darboğaz yapıyor biraz yükseltmek istiyorum bütçe sınırı yok
3500x 2060a darboğaz yapmaz. Eğer oynadığın oyunlar cpu bound ; valorant-cs-apex gibi oyunlarsa o oyunlar işlemciden besleniyor. Darboğaz olarak algıladığın şey bu olabilir.şu an r5 3500x var rtx 2060 a çok hafif darboğaz yapıyor biraz yükseltmek istiyorum bütçe sınırı yok
İşlemci için bütçe yok ekran kartları çok daha yüksek ücretlere sahip b450 anakartim yazmayi unuttumAnakartın nedir? Ayrıca hafif darboğaz yapıyorsa overclock ile kapatabilirsin. Bütçen yok ise ekran kartını da güncellemeni öneririm.
Ufak bir oc yap devam et aynı işlemci bende var 2060i besliyorİşlemci için bütçe yok ekran kartları çok daha yüksek ücretlere sahip b450 anakartim yazmayi unuttum