yavuzselimm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
İyi yanindan bak çay icerken kasayı ayağının altına koyabilirsin boylece ayaklarin yorulmaz 

Arkadaşın haline yazık vallahi 10 bine guzel hazır sistemler var ah ah bilmeden alınınca böyle insanlara para kaptırıyorlarİyi yanindan bak çay icerken kasayı ayağının altına koyabilirsin boylece ayaklarin yorulmaz![]()
İlk nesil Intel işlemci muhtemelen orta segment bir telefondan daha iyi performans alırsınız. Kaç yıllık işlemciAlıntıyı görüntüle
Bilgisayarımın özellikleri
Intel Core I7 860
ram 16 gb
ekran kartım Gt 740
bu arada gta 5 nedense yüksekte oynatmıyor en düşükte oynuyorum napmam gerek
Alıntıyı görüntüle
Intel Core I7 860
ekran kartım Gt 740
ram 16 gb
Kötü olmuş kardeşim. İade etme ihtimalin varsa bekletmeden iadeni yap.Alıntıyı görüntüle
Intel Core I7 860
ram 16 gb
ekran kartım Gt 740
Ya güzel kardeşim bilgisayar almadan önce biraz araştırsan keşke birde bu foruma üyesin bas bas bağırıyoruz izoly turbox gibi markalar almayın diye iade edebiliyorsan iade et çok çok daha iyi şeyler buluruzAlıntıyı görüntüle
Intel Core I7 860
ram 16 gb
ekran kartım Gt 740
yanlış driver kurmuşsun hocam ondan oynatmıyor yüksektebu arada gta 5 nedense yüksekte oynatmıyor en düşükte oynuyorum napmam gerek
Hocam bende 4060 sistemimi satıp izoly alıcam tam bana göre gt 730>4060 çöpü ne diyorsunuz (!)Hayırlı olsun kardeşim sistem on numara.Buradakilere bakma sen ceplerinde para yok kıskanıyorlar seni.
GERÇEKSE GEÇMİŞ OLSUN. ŞAKAYSA HİÇ. KOMİK DEĞİL.Alıntıyı görüntüle
Intel Core I7 860
ram 16 gb
ekran kartım Gt 740