Neler Yeni

Yardım Yeni Kasa 8GB Kartı Çalıştırmıyor? incehesap

Selamlar,

4 ay önce incehesap'dan ekran kartsız toplama bilgisayar aldık kasanın anakartı b460m bazooka, 2gb ekran kartı ile gündelik işlemlerimizi yapıyorduk ancak 3 gün önce 8gb ekran kartı satın aldık kasaya takıyoruz ekran gelmiyor, farklı kasaya takıyoruz sorunsuz çalışıyor incehesap'ı aradım gönderdin hepsini kontrol edelim dediler gün içinde göndereceğim ancak sizce sorun nerededir? sanki 6 lı pinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum çünkü 2gb kart takınca sorunsuz çalışıyor bilgisayar.

Kart SAPPHIRE Rx 580 8gb, Thermaltake Litepower PS-LTP-0650NPCNEU-2 650 W Power Supply

Son düzenleme:

hinbo24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TOLGA GENCER
8gb ekran kartının modeli ne ? psu kaç watt ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Hacı 2gb, 8gb ekran kartı nedir flash bellek mi bu

• Konu Sahibi Konu Sahibi
8 gb kart ne ? modeli markası özellikleri yok mu bu pc nin?
8gb ekran kartının modeli ne ? psu kaç watt ?
konuya ekledim arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç gb olacaktı hocam 900gb ekran kartımı diyecektim? 8gb herhangi bir kart ne fark eder hiç biri çalışmıyor işte pinli olduğundan pinsiz kartlar çalışıyor.

Son düzenleme:

hinbo24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TOLGA GENCER
Ekran kartının pinlerini korumak için takılan koruyucu var onu çıkardığınızdan emin olun, gönderdikleri sisteme göre güç kaynağı takıyorlar içine. Güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir. Güç kaynağı kaç watt hala belirtmemişsiniz. Saydıklarım da herhangi bir problem yoksa, Belki de anakartın ekran kartı takılan pinlerinde sorun vardır. Siz en iyisi garantiye gönderin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının pinlerini korumak için takılan koruyucu var onu çıkardığınızdan emin olun, gönderdikleri sisteme göre güç kaynağı takıyorlar içine. Güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir. Güç kaynağı kaç watt hala belirtmemişsiniz. Saydıklarım da herhangi bir problem yoksa, Belki de anakartın ekran kartı takılan pinlerinde sorun vardır. Siz en iyisi garantiye gönderin.
650W hocam yeterli güç kaynağı, pinler diğer kasadakiyle aynı koruyucu bulunmuyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

kaç gb olacaktı hocam 900gb ekran kartımı diyecektim? 8gb herhangi bir kart ne fark eder hiç biri çalışmıyor işte pinli olduğundan pinsiz kartlar çalışıyor.
Ne kadar fark eder demeyin. Rtx 3070ti da 8gb rx 580'in de 8gb modeli var. Biri 1080p ultra bile değilken biri 2k ultra

Bilal539

80+ Silver
Sen aldığın ekran kartının psu güç bağlantısını yapmazsan tabi görüntü gelmez.

r4NG3r

80+ Silver

Ne mi farkeder 😂 rx 570 8 gb ile 3070 8 gb bir yani

Sen aldığın ekran kartının psu güç bağlantısını yapmazsan tabi görüntü gelmez.
sistem montajli gelmiş zaten aktif olarak kullanıyorduk psu güç bağlantısı aktif farklı sebepten ötürü ekran gelmiyor.

Ne mi farkeder 😂 rx 570 8 gb ile 3070 8 gb bir yani
bir anlamında demedim sorunu cevaplayın bilginiz var ise, görüntü gelmiyor sonuç olarak.

Bilal539

80+ Silver
sistem montajli gelmiş zaten aktif olarak kullanıyorduk psu güç bağlantısı aktif farklı sebepten ötürü ekran gelmiyor.
Ekran gelmemesinin birkaç sebebi olur ya ekran kartı bozuk başka pc de denemişsin açlılıyor bu şıkkı eledik. Ya anakart sıkıntılı 2gb ekran kartın çalışıyormuş buradada problem yok psu sıkıntılı olabilir onu bilemiyorum. Yada monitöre görüntü aldığın kablo problemli.

Ekran gelmemesinin birkaç sebebi olur ya ekran kartı bozuk başka pc de denemişsin açlılıyor bu şıkkı eledik. Ya anakart sıkıntılı 2gb ekran kartın çalışıyormuş buradada problem yok psu sıkıntılı olabilir onu bilemiyorum. Yada monitöre görüntü aldığın kablo problemli.
psu'daki pinler problemli olabilir hocam bazen rgb'de sönüyor nedense garantiye göndereceğim umarım hallederiz teşekkürler bilgilendirici cevabın için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom