Merhaba, yeni kasa aldım kasa içerisinde 7 adet fan var 3 üstte 3 yanda 1 egzoz fanı ancak şuanda tüm fanlar içerideki havayı dışarı atıcak şekilde ayarlı ben de egzoz hariç tüm fanlar dışarıdan içeriye hava alıcak şekilde ayarladım doğru mu yaptım?
foto atta içimiz açılsın aslan parçasıMerhaba, yeni kasa aldım kasa içerisinde 7 adet fan var 3 üstte 3 yanda 1 egzoz fanı ancak şuanda tüm fanlar içerideki havayı dışarı atıcak şekilde ayarlı ben de egzoz hariç tüm fanlar dışarıdan içeriye hava alıcak şekilde ayarladım doğru mu yaptım?
direkt kasa adını vereyim "revenge supernova"foto atta içimiz açılsın aslan parçası
Kral bende akvaryum kasa düşünüyorum nasıl beğendin mi ? Ben daha çok bunu almayı düşünüyordumdirekt kasa adını vereyim "revenge supernova"
görüntüsü hoş memnunum benKral bende akvaryum kasa düşünüyorum nasıl beğendin mi ? Ben daha çok bunu almayı düşünüyordum
Ayrıca alttaki fanlar dışardaki havayı içeri alsın olmaz öyle diğerleri doğru ama
sıvı soğutma tavsiyemdir bütçe varsa tabi.Merhaba, yeni kasa aldım kasa içerisinde 7 adet fan var 3 üstte 3 yanda 1 egzoz fanı ancak şuanda tüm fanlar içerideki havayı dışarı atıcak şekilde ayarlı ben de egzoz hariç tüm fanlar dışarıdan içeriye hava alıcak şekilde ayarladım doğru mu yaptım?