Yeni kasamda hdd yeri yok

Reaksiyon skoru
1
Eski kasamdaki hdd i yeni kasama takmak istiyorum ancak yeni kasamda hdd koyabilceğim alan yok veya ben bulamadkm yardımcj olabilecek varmı Kasayı alt tarafa paylaştım önemli bi konu benim için:(

Ekler

• Screenshot_2024-07-04-08-15-28-984_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-04-08-15-28-984_com.android.chrome.jpg
    472.7 KB · Hit: 61
  • Screenshot_2024-07-04-08-15-24-505_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-04-08-15-24-505_com.android.chrome.jpg
    458 KB · Hit: 52
Fotoğrafa koymamışlar ama büyük ihtimalle ayrı bir aparat gönderirler Harici disk için, çünkü sadece HDD değil SATA SSD yi de koyacak yer yok gibi gözüküyor ama o kadar dert etme koyacak aparat göndermezlerse HDD nin etrafını şase almasın diye bezle sararsın kasada boş bir yere sıkıştırırsın bişey olmaz.

kral valla yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat hdmi ve dpi portları ekran kartına bağlı olarak olup olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral valla yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat hdmi ve dpi portları ekran kartına bağlı olarak olup olmuyor
hdmi diye okudum :/

ASLINDA HDD devri bitti ssd hatta m2 ssd kullan hem hız me--hem kablo ve saglık acısından daha ıyı
eskıden bnmde hdd için kasada yer yoktu PSU nun arkasında bıyere vıdaladım yıllarca kullandım kardesımın pc de ssd ve hdd psu kablolarını arasında oylece bosda duruyor kullanıyoruz :)

ASLINDA HDD devri bitti ssd hatta m2 ssd kullan hem hız me--hem kablo ve saglık acısından daha ıyı
eskıden bnmde hdd için kasada yer yoktu PSU nun arkasında bıyere vıdaladım yıllarca kullandım kardesımın pc de ssd ve hdd psu kablolarını arasında oylece bosda duruyor kullanıyoruz :)
M2 kullanıyorum şuan zaten yetmediği için hazırda eski hdd var boşta durmasın diye takmak istedimde nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafa koymamışlar ama büyük ihtimalle ayrı bir aparat gönderirler Harici disk için, çünkü sadece HDD değil SATA SSD yi de koyacak yer yok gibi gözüküyor ama o kadar dert etme koyacak aparat göndermezlerse HDD nin etrafını şase almasın diye bezle sararsın kasada boş bir yere sıkıştırırsın bişey olmaz.
Nasıl yapabilirim acaba bilemiyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,022
Üyeler
183,371
Son üye
Alppo
Geri