Yeni Kimlik Çıkartma

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
368
selamlar kimliğimde imza yok bende batuma gitmeyi düşünüdüğüm için yenisini çıkartmam gerekliymiş suanki kimliğim 18 yaşından önce aldığım için kimlik elime ne kadar sürede gelir 1 tane biyometerik fotrafta gerekliymiş sanırım

selamlar kimliğimde imza yok bende batuma gitmeyi düşünüdüğüm için yenisini çıkartmam gerekliymiş suanki kimliğim 18 yaşından önce aldığım için kimlik elime ne kadar sürede gelir 1 tane biyometerik fotrafta gerekliymiş sanırım
Teslim için bildirdikten en fazla 3-4 gün içinde geliyordu. Daha erken de gelebilir

Biyometrik fotoğrafın yeni olmasına dikkat et hocam. Eskiden kalma varsa ve fiziksel görüntün değişmişse kabul etmiyorlar. En geç 1 hafta için eline geçer lojistikte sorunlu bir yerde değilsen. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 3-4 güne bile gelebilir.

Bana istanbulda 3-4 günde geldi
1 adet biyometrik fotoğraf ve kimlik harcını herhangi bir DEVLET bankasından yatırıp dekontunu alarak (185tlydi galiba.) en yakın nüfus dairesinden randevu alarak halledebilirsin.

Bana istanbulda 3-4 günde geldi
1 adet biyometrik fotoğraf ve kimlik harcını herhangi bir DEVLET bankasından yatırıp dekontunu alarak (185tlydi galiba.) en yakın nüfus dairesinden randevu alarak halledebilirsin.
yaptım yaptım azdaha fotarafciyla kavga edecektim :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lavuk içeri alıp fotoraf yerine 10 15 dakka bekletioyr içerde kızlarla sohbet ediyor sonrada ben seni unuttum diyor şaka gibi

Biyometrik foto en az 6 aylık olmalı ve temiz olmalı. www.randevu.nvi.gov.tr adresinden kimlik kartı randevusu alarak gününü bekliyorsun.

Dipnot: Sana yakın yerlerden randevu tarihi alamazsan biraz daha uzak ilçelerden randevu alabilirsin. Özellikle büyükşehirlerde bu sıkıntı çok yaşanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,231
Üyeler
186,037
Son üye
Ali Samadov
Geri