hocam knobb + ekran daha havalı ama bunu keycapsleri de tam istediğim bilemedim. switchler hangisi dah uzun ömürlü acabateşekkür ederim ben de ajazz ile bunun arasında kalmıştım site açılırsa bunu düşünün bence bir daha indirim olmuş zaten 1250ye geliyor şu an bedava bence. ama site tr ye açılır mı bilmem
hocam bilmiyorum ama ajazzın malzemesi kaliteliymiş gibi gelmiyor evet knobb olsun ekran olsun benim de aklımı karıştırıyordu ama iyi ki bunu almışım dedimhocam knobb + ekran daha havalı ama bunu keycapsleri de tam istediğim bilemedim. switchler hangisi dah uzun ömürlü acaba
ben biraz youtube testlerine dalayım o zaman bakalım bi nasılmış ona göre karar vereyim belki de feker knob + ekran koymamış ama kaliteyi yükseltmiştir. teşekkürler hocam bilgi içinhocam bilmiyorum ama ajazzın malzemesi kaliteliymiş gibi gelmiyor evet knobb olsun ekran olsun benim de aklımı karıştırıyordu ama iyi ki bunu almışım dedim
üstteki daha güzelArkadaşlar klavye geldi ve inanılmaz beğendim yani daha önce çok kaliteli klavyeler kullanmadım ondan mı bilmiyorum verdiği kalite hissi muazzam geldi bana. Yani bu kadar kaliteli bir şey beklemiyordum 1500 TL için dedim ki hani ne kadar olabilir ama öyle değil gerçekten bayıldım. Yarım saattir kullanıyorum sesi basım hissiyatı vs çok güzel ajazz ak820 pro ile bunun arasında kalmıştım o geldiğinde beni etiketlerseniz sevinirim onunla ne gibi farklar var karşılaştıralım
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazon linki:
@freygasm @Zelrael
fekerin ekranlı knobblusu da var ik85 pro diye geçiyor sanırım varsa ona bakın amazonda var ama 4.5k ya geliyor whatgeekde de 2k falandırben biraz youtube testlerine dalayım o zaman bakalım bi nasılmış ona göre karar vereyim belki de feker knob + ekran koymamış ama kaliteyi yükseltmiştir. teşekkürler hocam bilgi için