Neler Yeni

Yardım Yeni Klavyemin bazı tuşları çok kolay çıkıyor ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Buğra
Apex 9 TKL kullanıyorum 5 gündür çok memnunum fakat bazı tuşları elimle çok rahat çıkarırken bazı tuşları biraz daha zor çıkarıyorum bu bir sorun mu yoksa normal bişey mi klavyeden anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Kolay çıkan ile zor çıkan tuşlar takılıyken elin ile oynadığında sallanma oranları aynı mı? Anlatabildim mi bilmiyorum ama parmak ucuyla ikisi de aynı oranda mı sallanıyor mesela?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolay çıkan ile zor çıkan tuşlar takılıyken elin ile oynadığında sallanma oranları aynı mı? Anlatabildim mi bilmiyorum ama parmak ucuyla ikisi de aynı oranda mı sallanıyor mesela?
evet anladım bir fark yok gibi hatta yok bence

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
evet anladım bir fark yok gibi hatta yok bence
Eğer garantiye yollamak seni klavyesiz bırakacaksa şey yapabilirsin, yaşadığın şehirde mediamarkt veya itopya varsa arayıp standlarda apex 9 var mı diye sorup gidebilirsin. Orada bi bakabilirsin. Aynı şekilde mi diye ona göre yönlendirirsin kendini.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Buğra
Eğer garantiye yollamak seni klavyesiz bırakacaksa şey yapabilirsin, yaşadığın şehirde mediamarkt veya itopya varsa arayıp standlarda apex 9 var mı diye sorup gidebilirsin. Orada bi bakabilirsin. Aynı şekilde mi diye ona göre yönlendirirsin kendini.
yani yakınımdaki medimarktta vardı ama üstü camla kapalı rica etsem açıp baktırırlar mı acaba iadeyle uğraşmak istemiyorum klavyenin hissiyatı mükemmel zaten minisini almıştım normalde ses tekerleği olduğu için iade edip bunu aldım

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
yani yakınımdaki medimarktta vardı ama üstü camla kapalı rica etsem açıp baktırırlar mı acaba iadeyle uğraşmak istemiyorum klavyenin hissiyatı mükemmel zaten minisini almıştım normalde ses tekerleği olduğu için iade edip bunu aldım
Belki de baktırabilirler bilemiyorum arayıp sormakta fayda var bence, boşuna da gitmiş olma, ben de klavye arayışındayım. vgn atk68 aldım ama 4.7’ye değer mi bi klavye bilmiyorum kutusunu açmadan iade etmeyi düşünüyorum. Sen memnun musun? Bu tuş konusu dışında genel olarak kalitesi nasıl?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Buğra
Belki de baktırabilirler bilemiyorum arayıp sormakta fayda var bence, boşuna da gitmiş olma, ben de klavye arayışındayım. vgn atk68 aldım ama 4.7’ye değer mi bi klavye bilmiyorum kutusunu açmadan iade etmeyi düşünüyorum. Sen memnun musun? Bu tuş konusu dışında genel olarak kalitesi nasıl?
hocam kalitesi mükemmel biraz daha bütçe olsa apex pro net alırdım kasası alimünyum 0.2 ms tepki süresi ve en önemlisi optik switchler daha uzun ömürlü oluyor ve basım hissiyatı çok güzel sürekli bişeyler yazasım geliyor şu tuşların neden bazılarının kolay çıkıp bazılarının daha zor çıktığını öğrensem içim rahat edicek vatandan almıştım arayıp sorsam yardımcı olurlar mı acaba

Top Bottom