Aynı sorun bendede mevcut yaValla reis ben de kabul etti de ödetmedi
Aynı sorun bendede mevcut yaValla reis ben de kabul etti de ödetmedi
Sorun su ki yeni eve tasindim hicbir farkli hesaptan bu adrese siparis vermedim. Nasil Böyle bisey olabiliyor anlamiyorum. Hem bilgilerimizi satiyolar sonra yeniledik diye uygulamayı surekli kupon tanimlayip kullandirtmiyorlar. Sacmalik.Çalışmayan kodların problemi şu. 3-5 farklı hesaptan aynı kupon kodu ile aynı adrese sipariş vermişsinizdir. O yüzden süpheli hesap olmuştur. Hiçbir kupon kullanamazsınız yemeksepetinden
Hocam canlı yardımdan yaz yaSorun su ki yeni eve tasindim hicbir farkli hesaptan bu adrese siparis vermedim. Nasil Böyle bisey olabiliyor anlamiyorum. Hem bilgilerimizi satiyolar sonra yeniledik diye uygulamayı surekli kupon tanimlayip kullandirtmiyorlar. Sacmalik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica ayni adreste yasayip farkli hesaplardan siparis veren kisiler ne oluyor onlar da engelleniyor
Bu oldu, teşekkürlerCEMRE40 dener misiniz yeni kod geldi
Eline sağlık bromAfiyet olsun Hep sen mi fırsat paylasacaksın hocam biraz da biz yardımcı olalım. Eline emeğine sağlık
Çok saçma. Ailemden başka bir bireyinde kendi indirimini kullanma hakkı varÇalışmayan kodların problemi şu. 3-5 farklı hesaptan aynı kupon kodu ile aynı adrese sipariş vermişsinizdir. O yüzden süpheli hesap olmuştur. Hiçbir kupon kullanamazsınız yemeksepetinden
E öyle maalesef o yüzden dikkat edin :/Çok saçma. Ailemden başka bir bireyinde kendi indirimini kullanma hakkı var
Ben daha önce 2 farklı hesabımdan aynı adresleri kullanarak farklı bir indirim koduyla almaya çalıştım ancak kod kullanımında hata almıştım. Şuan cemre40 kodunda daha önce bilgileriniz farklı hesapta girildi yazıyor. Adresten dolayı mı bunu diyorÇalışmayan kodların problemi şu. 3-5 farklı hesaptan aynı kupon kodu ile aynı adrese sipariş vermişsinizdir. O yüzden süpheli hesap olmuştur. Hiçbir kupon kullanamazsınız yemeksepetinden
Tamam da geçen gün şunu keşfettik. Ben aynı adresten sipariş verdiğim için üst komşu'nun siparişini onaylamıyor. Farklı isim, farklı kart. Niye böyle saçma bir durum var ? Aynı apartmanda bulunun farklı kişiler sipariş veremiyor. Hesabımda hiç kod kullanamıyorum.Çalışmayan kodların problemi şu. 3-5 farklı hesaptan aynı kupon kodu ile aynı adrese sipariş vermişsinizdir. O yüzden süpheli hesap olmuştur. Hiçbir kupon kullanamazsınız yemeksepetinden
Muhtemelen :/Ben daha önce 2 farklı hesabımdan aynı adresleri kullanarak farklı bir indirim koduyla almaya çalıştım ancak kod kullanımında hata almıştım. Şuan cemre40 kodunda daha önce bilgileriniz farklı hesapta girildi yazıyor. Adresten dolayı mı bunu diyor
Evet maalesef komple apartman banlanıyorTamam da geçen gün şunu keşfettik. Ben aynı adresten sipariş verdiğim için üst komşu'nun siparişini onaylamıyor. Farklı isim, farklı kart. Niye böyle saçma bir durum var ? Aynı apartmanda bulunun farklı kişiler sipariş veremiyor. Hesabımda hiç kod kullanamıyorum.