Neler Yeni

❌İndirim Bitti! YENİ KOD GELDİ !! YEMEKSEPETI 40 TL ALT LİMİTSİZ

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Çalışmayan kodların problemi şu. 3-5 farklı hesaptan aynı kupon kodu ile aynı adrese sipariş vermişsinizdir. O yüzden süpheli hesap olmuştur. Hiçbir kupon kullanamazsınız yemeksepetinden

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Çalışmayan kodların problemi şu. 3-5 farklı hesaptan aynı kupon kodu ile aynı adrese sipariş vermişsinizdir. O yüzden süpheli hesap olmuştur. Hiçbir kupon kullanamazsınız yemeksepetinden
Sorun su ki yeni eve tasindim hicbir farkli hesaptan bu adrese siparis vermedim. Nasil Böyle bisey olabiliyor anlamiyorum. Hem bilgilerimizi satiyolar sonra yeniledik diye uygulamayı surekli kupon tanimlayip kullandirtmiyorlar. Sacmalik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica ayni adreste yasayip farkli hesaplardan siparis veren kisiler ne oluyor onlar da engelleniyor

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sorun su ki yeni eve tasindim hicbir farkli hesaptan bu adrese siparis vermedim. Nasil Böyle bisey olabiliyor anlamiyorum. Hem bilgilerimizi satiyolar sonra yeniledik diye uygulamayı surekli kupon tanimlayip kullandirtmiyorlar. Sacmalik.

Ayrica ayni adreste yasayip farkli hesaplardan siparis veren kisiler ne oluyor onlar da engelleniyor
Hocam canlı yardımdan yaz ya

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
kodun süresi bitti mi arkadaşlar?

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
komageneden 50 kuruşa çiğköfte aldım adamsın knk :kekw:

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Çok saçma. Ailemden başka bir bireyinde kendi indirimini kullanma hakkı var

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Ben daha önce 2 farklı hesabımdan aynı adresleri kullanarak farklı bir indirim koduyla almaya çalıştım ancak kod kullanımında hata almıştım. Şuan cemre40 kodunda daha önce bilgileriniz farklı hesapta girildi yazıyor. Adresten dolayı mı bunu diyor

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Tamam da geçen gün şunu keşfettik. Ben aynı adresten sipariş verdiğim için üst komşu'nun siparişini onaylamıyor. Farklı isim, farklı kart. Niye böyle saçma bir durum var ? Aynı apartmanda bulunun farklı kişiler sipariş veremiyor. Hesabımda hiç kod kullanamıyorum.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben daha önce 2 farklı hesabımdan aynı adresleri kullanarak farklı bir indirim koduyla almaya çalıştım ancak kod kullanımında hata almıştım. Şuan cemre40 kodunda daha önce bilgileriniz farklı hesapta girildi yazıyor. Adresten dolayı mı bunu diyor
Muhtemelen :/

Tamam da geçen gün şunu keşfettik. Ben aynı adresten sipariş verdiğim için üst komşu'nun siparişini onaylamıyor. Farklı isim, farklı kart. Niye böyle saçma bir durum var ? Aynı apartmanda bulunun farklı kişiler sipariş veremiyor. Hesabımda hiç kod kullanamıyorum.
Evet maalesef komple apartman banlanıyor

Top Bottom