10 tane de olurO kadar para var mı?
oyunu da psu ya kurarsınBence daha iyi olur. Ekran kartı krizi ssd krizinden kat kat kötü
Haklısınız hocam ama çok pahalı olması durumu korkutucu pc toplayıp ssd alamamak adama koyar.Bence daha iyi olur. Ekran kartı krizi ssd krizinden kat kat kötü
Bence bulur ya. Bulunmazsa cidden fena koyar.Haklısınız hocam ama çok pahalı olması durumu korkutucu pc toplayıp ssd alamamak adama koyar.
Ben Stonks Oldum galibaChia coin’in çıkışında hali hazırda Bitcoin ve Ethereum kazılması için harcanan enerjinin korkutucu boyutlara ulaşması temel rol oynamış. Çevre dostu ve daha düşük maliyetle kazılmaya elverişli Chia HDD ve SSD’lerle kazılıyor.
Çin’deki büyük SSD üreticilerinden Jiahe Jinwei’ni açıklamasına göre firmanın yüksek performanslı Gloway ve Asgard SSD ailelerinin 1/2 TB kapasiteli üyelerinin stokları tükenmiş. Firma önümüzdeki dönemde SSD’lerin doğru ellere ulaşması için toplu alımlara karşı önlemler alacağını açıklamış.
Çevre dostu yüzüyle masum görünen yeni kripto para biriminin Chia’nın önümüzdeki dönemdeki başarısı kullanıcılar için HDD ve SSD fiyatlarında yükselişin yanı sıra stok sıkıntısı manasına da gelebilir.
Evet yakında ram ile mining yaparsak şaşırmayacam artık napsam bir hdd alıp bende mi beklesem diye düşündüm artık düşünceleriniz neler.
Kısacası yeni stok vakası.
Kaynakça:https://www.donanimhaber.com/hdd-ss...o-para-birimi-hdd-ssd-lerle-kaziliyor--132449
Bence ucuz diye hdd ile kazarlar Ssdlere bir şey olmazHaklısınız hocam ama çok pahalı olması durumu korkutucu pc toplayıp ssd alamamak adama koyar.
SSD'ye de kazarlar hocam. Desene tek tek tüm bileşenlerden kıtlık çekeceğiz diye.Ssdlere bir şey olmaz bence ucuz diye hdd ile kazarlar
başka bir şey dileseydin yaLan ben "keşke cripto paralar hdd ile kazılsa" demiştim tuttu lan.
yakında ramlerin de suyunu çıkarır bu miningcilerSSD'ye de kazarlar hocam. Desene tek tek tüm bileşenlerden kıtlık çekeceğiz
Vallahi öyle bir şey olursa benim Ballistix'leri satarım, köşeyi dönerim.yakında ramlerin de suyunu çıkarır bu miningciler
Desene floppy disk kullanmaya başlayacağız yakında.Chia coin’in çıkışında hali hazırda Bitcoin ve Ethereum kazılması için harcanan enerjinin korkutucu boyutlara ulaşması temel rol oynamış. Çevre dostu ve daha düşük maliyetle kazılmaya elverişli Chia HDD ve SSD’lerle kazılıyor.
Çin’deki büyük SSD üreticilerinden Jiahe Jinwei’ni açıklamasına göre firmanın yüksek performanslı Gloway ve Asgard SSD ailelerinin 1/2 TB kapasiteli üyelerinin stokları tükenmiş. Firma önümüzdeki dönemde SSD’lerin doğru ellere ulaşması için toplu alımlara karşı önlemler alacağını açıklamış.
Çevre dostu yüzüyle masum görünen yeni kripto para biriminin Chia’nın önümüzdeki dönemdeki başarısı kullanıcılar için HDD ve SSD fiyatlarında yükselişin yanı sıra stok sıkıntısı manasına da gelebilir.
Evet yakında ram ile mining yaparsak şaşırmayacam artık napsam bir hdd alıp bende mi beklesem diye düşündüm artık düşünceleriniz neler.
Kısacası yeni stok vakası.
Kaynakça:https://www.donanimhaber.com/hdd-ss...o-para-birimi-hdd-ssd-lerle-kaziliyor--132449