3-4 gün önce yeni sistem topladım ve yanına yeni monitör aldım. Başta her şey güzeldi fakat sonradan görüntünün kötü ve bulanık olması dikkatimi çekti. 2K 240Hz monitör aldım ve 1080 videoların kalitesi 720p gibi gözüküyor belki daha kötü. Oyunlarda uzaklara baktığımda her şey bulanık ve kötü. Ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrar kurmayı 3-4 kez denedim ve bir faydası olmadı. Bugün monitör için yeni bir DisplayPort kablosu aldım fakat hala aynı sorun devam etmekte. Ne denediysem bir faydası olmadı yardımınıza çok ihtiyacım var. Sistemi ve monitörün modelini aşağıya bırakıyorum.
Ekran kartı: RX 9070 XT.
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D.
Anakart: MSI Pro B650M-A Wi-Fi
Monitör: Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K
Artık ne yapmam gerekiyor aklımda bir fikir bile kalmadı çok çaresizim, hayatımda ilk defa sistem topladım onda da hevesim kursağımda kaldı.
Bu görüntü eskiden kullandığım laptoptan. Karşıda ki gemi enkazları veri kayalar detaylı durmasada seçilebilir ve anlaşılabilir halde.
Bu 2. görselde yeni topladığım sistemden. Uzak cidden berbat gözüküyor. Bu sorunun oyunun grafik ayarları ile bir alakası olmadığına eminim çünkü her ayarı denedim bir fark yaratamadım.
Ekran kartı: RX 9070 XT.
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D.
Anakart: MSI Pro B650M-A Wi-Fi
Monitör: Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K
Artık ne yapmam gerekiyor aklımda bir fikir bile kalmadı çok çaresizim, hayatımda ilk defa sistem topladım onda da hevesim kursağımda kaldı.
Bu görüntü eskiden kullandığım laptoptan. Karşıda ki gemi enkazları veri kayalar detaylı durmasada seçilebilir ve anlaşılabilir halde.
Bu 2. görselde yeni topladığım sistemden. Uzak cidden berbat gözüküyor. Bu sorunun oyunun grafik ayarları ile bir alakası olmadığına eminim çünkü her ayarı denedim bir fark yaratamadım.