Neler Yeni

Yeni laptop aldım fakat hangi programları kuracağımı bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Demircan
Yeni laptop aldım fakat oyun haricinde fazla program kurmadım. Kurmam gereken programlar var mı ?

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Duman
Ekran kartın nvidia ise GeForce Experience programını kur ekran kartının driverlarını güncel tutar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartın nvidia ise GeForce Experience programını kur ekran kartının driverlarını güncel tutar, onun dışında Driver Booster indirebilirsin bütün sistem yazılımlarını son sürüme güncelleyebilirsin
teşekkür ederim kurucam şimdi

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Son düzenleme:

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
neden ne sorunu var ona göre iptal edeyim
Sistemine bozuk, güncel olmayan zararlı driverler indirebiliyor ve sisteme zarar veriyor. Driverleri kendin parçalarının sitelerinden indir böyle program kurma, bu arkadaş yanlış biliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemine bozuk, güncel olmayan zararlı driverler indirebiliyor ve sisteme zarar veriyor. Driverleri kendin parçalarının sitelerinden indir böyle program kurma bu arkadaş yanlış biliyor.
iptal ettim şimdi sağol

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Duman
Sistemine bozuk, güncel olmayan zararlı driverler indirebiliyor ve sisteme zarar veriyor. Driverleri kendin parçalarının sitelerinden indir böyle program kurma, bu arkadaş yanlış biliyor.
Reis buyur anlat bozuk ve zararlı driverları bizde öğrenelim yanlışımızı bu arkadaş yanlış biliyor ile düzeltemezsin

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Reis buyur anlat bozuk ve zararlı driverları bizde öğrenelim yanlışımızı bu arkadaş yanlış biliyor ile düzeltemezsin
Googleye basitçe driver booster zararlı mı diye yazsan milyon tane sonuç çıkıyor sonra gelip burda konu açıyorlar yanlış driver kurduğu için, önerirken araşır ilk önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar 3. Parti yazılımlar, driverleri kendi manuel bir şekilde sitesinden indirilmeli.

Son düzenleme:

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Duman
Kendim kullandığım için önerdim hiçbir sıkıntısını da görmedim varsa eğer bir sıkıntısı senden öğrenmek istedim gergin ve kaba dilini kendine saklayabilirsin

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Kendim kullandığım için önerdim hiçbir sıkıntısını da görmedim varsa eğer bir sıkıntısı senden öğrenmek istedim gergin ve kaba dilini kendine saklayabilirsin
Kaba bir dil kullandığım için özür diliyorum ama DriverBooster güvenli bir yazılım değil. Siz sıkıntısını “şu anlık” görmüyor olabilirsiniz ama ileride cihazınızda sıkıntılı bir driver indirebilir ve DDU ile kaldırmakla uğraşırsınız. En iyisi kendi elle sitesinden indirmek. Tekrardan agresifleştiğim için özür diliyorum iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,398
Üyeler
166,747
Son üye
cruenn
Top Bottom