Yardım Yeni Laptop Bataryasını Çıkarıp Eskisini Kullanmak?

MattJohn

80+ Silver
Katılım
4 Temmuz 2022
Mesajlar
2,033
Reaksiyon skoru
652
Arkadaşlar geçen sene laptopumun bataryası baya eskidiği için yeni batarya almıştım. Yenisinden baya memnunum şu an, güzelce kullanıyorum. Şimdi ise sürekli evdeyim yani bataryayı kullanmama gerek kalmıyor, sürekli prize takılı kullanıyorum zaten. Sizce bu yeni aldığım bataryayı full şarj edip kutusuna geri koysam, eskisini taksam nasıl olur? Amacım zaten evdeyim diye yeni aldığım bataryanın ömrünü azaltmamak. Eğer kullanmasan da aynı şekilde azalır zaten bataryanın ömrü ya da daha kötü bile olur diyorsanız hiç uğraşmayım. Ama mantıklı olur, bunu geri koy eskisini tak diyorsanız da yapabilirim. Bu arada laptopu yoğun kullanıyorum yani, günde en az 10 saat, bazen 15 saat. Laptop modeli Dell Inspiron 7567.
 
eğer prize takılı kullanıyorsan bataryayı çıkartıp prize takılı şekilde kullanabilirsin 2 bataryayı da kullanmamış olursun böylece ben öyle yapıyordum.
 
eğer prize takılı kullanıyorsan bataryayı çıkartıp prize takılı şekilde kullanabilirsin 2 bataryayı da kullanmamış olursun böylece ben öyle yapıyordum.
Hocam onu hiç yapmam. Çünkü elektrik fln gitmesi durumunda makine patates olabilir. Ki olan baya tanıdığım da var. Kötü de olsa bir batarya takarım illaki.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,126
Mesajlar
10,511,553
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri
Top