DaffyGraphic
80+ Silver
teşekkür edeirmarkadakini öne getir bence
(ama yinede güzel)
Arkadaki olmasa da olurmuş aslında ama böyle de güzel. Ss alıp çalayım da ileride kullanırım belki.
Yazıyı öylesine koydum Nevzat ab ya.Teşekkür ederim.Logonun arkadaki yazısız hali bu.Arkadaki olmasa da olurmuş aslında ama böyle de güzel. Ss alıp çalayım da ileride kullanırım belki.
Şöylemi diyodunuz ? Farketmemiştim düzelttimarkadakini öne getir bence
(ama yinede güzel)
Yeminle psd değil kendim tasarladım : Dhazır psd gibi duruyor ama güzel![]()
Yazı Fontu Bu Tasarıma Gitmemiş Direk Arial İle Felanmı Yazdın Aynı Şekil'de Arkadaki 3D Yazı Tasarımın Bütünlüğünü Bozmuş Ve Alttaki Aep Yazısıyla İç İçe Geçmiş.Yeminle psd değil kendim tasarladım : D
arkadaki daffy aep i öne koy demiştim.Yazıyı öylesine koydum Nevzat ab ya.Teşekkür ederim.Logonun arkadaki yazısız hali bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöylemi diyodunuz ? Farketmemiştim düzelttim
Onu sola çekeyim ben daffyaep yazısını arkadakiYazı Fontu Bu Tasarıma Gitmemiş Direk Arial İle Felanmı Yazdın Aynı Şekil'de Arkadaki 3D Yazı Tasarımın Bütünlüğünü Bozmuş Ve Alttaki Aep Yazısıyla İç İçe Geçmiş.
Font Lazımda Buyur Kişisel Font Pack'im.
Onu yüklersem pc zor çalışır benim.Font çok bendede,işte hoş oldu bu.Yazı Fontu Bu Tasarıma Gitmemiş Direk Arial İle Felanmı Yazdın Aynı Şekil'de Arkadaki 3D Yazı Tasarımın Bütünlüğünü Bozmuş Ve Alttaki Aep Yazısıyla İç İçe Geçmiş.
Font Lazımda Buyur Kişisel Font Pack'im.
Evet Böyle Daha İyi Öndeki Yazıya Etki Etmiyor Hayla Daha Benim Tasarım Tercihim Değil Ama Öncekine Kıyasla Güzel.Onu sola çekeyim ben daffyaep yazısını arkadaki
şöyle daha iyi oldu.Yazı fontu Averto Demo Pe güzel bence yazı fontu.
Ben böyle seviyorum.Zevkler ve renkler tartışılmazEvet Böyle Daha İyi Öndeki Yazıya Etki Etmiyor Hayla Daha Benim Tasarım Tercihim Değil Ama Öncekine Kıyasla Güzel.