Neler Yeni

Yeni M2 işlemcili iPad Air Tanıtıldı.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Herkes iPad Proyu konuşurken buradaki çoğu kişinin asıl alabileceği cihazın duyurusunu da ben yapayım bari dedim 😀

Eski modele göre işlemci M2 ye yükseltilmiş. Ön kamera üst taraftan yana alınmış, yeni Apple Pencil Pro desteğine sahip ve temel depolama seçeneği sonunda 128GB olarak güncellenmiş.
Screenshot_20240507_193127_Samsung Internet.jpg

Eski seriden farklı olarak 13" lik büyük bir versiyonu da bulunuyor. Fiyatlar ise resimde gördüğünüz gibi.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Telefon yerine tablet mi alsam? Güzel olmuş valla. Ben beğendim.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
iPad 11.nesil bekliyordum gelmedi, ama aynı fiyata M1 den M2 yükseldi iyi oldu 5k daha param olsa Air alırdım

Ekran mini led kullanıyor.

Kullanmıyor maalesef dümdüz IPS panel 😅
Hocam tanıtımda mini led diyordu sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon liquid retina imiş farklı olan. Herkese özür

Bu arada bence ya pencil pro ek olarak çıkacaktı, ya da 3. Nesil olacaktı. Bu şekilde saçma oldu 2. Nesille aynı fiyata çıkıyor ama pro gibi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tanıtımda mini led diyordu sanki

Pardon liquid retina imiş farklı olan. Herkese özür

Bu arada bence ya pencil pro ek olarak çıkacaktı, ya da 3. Nesil olacaktı. Bu şekilde saçma oldu 2. Nesille aynı fiyata çıkıyor ama pro gibi
Kolay olsun diye öyle yaptılar büyük ihtimalle. Apple müşterisi "Pro" adı geçen ürünün üst seviye olduğunu anlıyor. Type-C olan ürün normal ürün bu da Pro ya getiriyorlar olayı 😀

Kolay olsun diye öyle yaptılar büyük ihtimalle. Apple müşterisi "Pro" adı geçen ürünün üst seviye olduğunu anlıyor. Type-C olan ürün normal ürün bu da Pro ya getiriyorlar olayı 😀
Type c olan 1. Nesilden de kötü bu arada. Basınç sensörü vs yok yani amerikadaki 15 dolara amazondan alacağınız kalemden farksız

Amerikada 500 dolara düşecek olursa air mayıs sonuna kadar alırım bu arada. 400 dolara m1 air kovalıyordum bu özelliklere değer gibi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Type c olan 1. Nesilden de kötü bu arada. Basınç sensörü vs yok yani amerikadaki 15 dolara amazondan alacağınız kalemden farksız

Amerikada 500 dolara düşecek olursa air mayıs sonuna kadar alırım bu arada. 400 dolara m1 air kovalıyordum bu özelliklere değer gibi
Apple önce "pro" ürünü normal gibi çıkartıp sonra ucuzunu yapar ve diğerine pro der genelde. 1. Nesil ve 2. Nesil kalemler üst düzeydi, Type-C ucuz seri be bu Pro denen kalem de aslında 3. Nesil gibi bir şey.

Apple önce "pro" ürünü normal gibi çıkartıp sonra ucuzunu yapar ve diğerine pro der genelde. 1. Nesil ve 2. Nesil kalemler üst düzeydi, Type-C ucuz seri be bu Pro denen kalem de aslında 3. Nesil gibi bir şey.
Hocam muhtemelen ipad pro alacak insanlara bi pazarlama stratejisi. Pro olunca çok şey oluyor gibi. 2. Nesil mesela benim işimi fazlaca görür ama type c olnq çok ucuz hiçbir özelliği yok. Mesela type c de basınç sensörü olsa olur çok da güzel olur tercih edilir. Ama type c sadece parası az olanı zorda bırakma stratejisi

M4 pro baya iyi bu arada. Aşşşırı pahalı ama önceki nesile göre

Top Bottom