Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni M2 SSD Ana kart Gigayt

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muharrem
Beyler yeni m2ssd aldım. Bunu taktığım da ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ? ssd diyi taktıktan sonra format felan lazım mı taktığım gibi ssd diyi görür mü veya bios dan bişeyler yapmam gerekli mi ana kart modeli gigabyt

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
bir şey yapmana gerek yok dostum. Flash gibi direk gözükür.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
windows'u içine kurmak istiyorum. eskisinin yerine takıp. Format mı atıyım
Öyle desene dostum. Bios üzerinden flash yardımı ile Windows atman gerekli. Öteki kullandığın depolama ürünü neyse ondan da Windows olmaması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muharrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi eskiyi sökecem yeniyi takacam. sonra flasha windows 10 pro format dosyasını atıp. flash üzerinden başlatıp. normal windows kuracam yeni aldığım ssd ye doğru mu anladım. En son her şey bittikten sonra eski ssd yi takıp bilgisyarımdan biçimlendirip kullacam doğru mu anladım.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Şimdi öncelikle bir flash alıyosun, Microsoft Store'dan Windows hangisini istiyorsan indiriyorsun onu da bi program yardımı ile flasha atıcaksın. Bu işlemi Youtube'dan adım adım izleyerek yapmalısın. Youtube'a flasha windows atma diye aratıp bulabilirsin. Attıktan sonra ssdyi sök eskiyi ( bu işlem doğru mu tam olarak bilmiyorum sökmene gerekte olmaya bilir ama gene de sök :D.) yeniyi tak, bilgisayarı başlat biosa gireceksin flash takılı olsun. Ordan da gene video yardımı ile yapabilirsin. Flashtan Windows atma diye arat Youtube'a onu da bulursun. Hiçbir işlemi yapmadan önce Youtube'dan adım adım hepsini izle anlayıp tekrar video yardımı ile adım adım yap.

Top Bottom