Cevizli sucuk
80+ Bronze
Knk eskiden yan ekrana bakarken 90 derece dönüyormuydun cidden böyle daha iyi yenisi
kasayı aşağıya al ferahlasın masa ben 3 monitör kullanıyorum masada sadece monitörler klavye mouse ve bir dosyalık var. dünyanın en rahat şeyiMasa en sağdaki üzerine hoparlörü koyduğum parça 2 cm yer yetmediği için kasayı oraya koyamıyordum. Ufak monitör sağda kasa ortada ve büyük monitör solda kullanıyordum :d Elime matkap geçince üstteki parçayı yukarı almak geldi aklıma. Yukarı 2 cm alırsam 2 cm de geriye doğru olacaktı, pek mühim değildi açıkçası bu. O şekilde düzenledim.
ESKİ HALİ;
YENİ HALİ;
Alıntıyı görüntüle
.
şakin ol şampuan o benim tavşanım :dBence düzen gayet hoş olmuş.
Şimsek Mcqueen'i istiyorum.
Ve pofuduk tavşanı da.Gece gece böyle ıstıracaksın.Hapur hupur yiyeceksin.
Alıntıyı görüntüle
Şuan resimde size dar görünüyor olabilir knk, bu şekilde gayet ferahKasayı niye aşşağıya almıyorsun ki? Masan rahatlar
Sağ ol..Neyse, artık boyun fıtığı olmazsın.
Olması gerektiği gibi olmuş.
Güzel olmuş.
Maalesef :dd en sonunda matkap görünce daldım masayaKnk eskiden yan ekrana bakarken 90 derece dönüyormuydun cidden böyle daha iyi yenisi
şuan masa ferah knk eğer 3. monitör alacak olursam aşağı katarım kasayı. Aşağıda bide daha çok toz oluyo.kasayı aşağıya al ferahlasın masa ben 3 monitör kullanıyorum masada sadece monitörler klavye mouse ve bir dosyalık var. dünyanın en rahat şeyi
TeşekkürlerBirinci resme göre, ikinci resim çok daha güzel ve mantıklı.
Çok güzel olmuş.
3. monitör ekleyecek olursam koyarım knk, şuan kullanım alanı açısından bir sorunum yok sağ ol..Bence kasayı aşağıya koy. Masayı küçültüyor.
aşağıda daha çok toz çekiyor kasa o yüzden.Bana göre kasanın masanın üstünde durması saçma boşa yer kaplıyor ve görüntüyü bozuyor ama tabii ki bunlar öznel şeyler sen nasıl hoşuna gidiyorsa öyle kullan
nereye koydun derken
Matkabın şu anki bulunduğu konumu neresi?nereye koydun derken
yere koydum duruyor, kaldırılıp bir yere koyulmak için.. :dMatkabın şu anki bulunduğu konumu neresi?
Bence duvara bir delik aç orada takılı dursun.yere koydum duruyor, kaldırılıp bir yere koyulmak için.. :d
Matkabın şu anki bulunduğu konumu neresi?