Neler Yeni

Yardım yeni modeme geçtim yayın açabilir myim

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
kanka benım eskı modem dsl di galiba kabloları falan eski kablolardı verim alamıyodum şimdi ki modem de kablolar falan yeni ve dsl değil :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi bidaha test yaptım 8.30 upload cıktı garip adoasdkasld
Kanka rahat yayın için 5 upload lazım öyle düşün. O nasıl upload lan kıskandım. 😁

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Kanka rahat yayın için 5 upload lazım öyle düşün. O nasıl upload lan kıskandım. 😁
ahahha najkmasd kanka valla eski internet sağlayıcım superonline dı download 5 oda anca oluyodu upload 0.65 AISDHASODASNDASDNASDJMKD biraz bizde hızlanalım bu ınternete geçince insanın yüzünde tebessüm oluşuyo valla allah herkese nasip etsin sdflçşsi

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
ahahha najkmasd kanka valla eski internet sağlayıcım superonline dı download 5 oda anca oluyodu upload 0.65 AISDHASODASNDASDNASDJMKD biraz bizde hızlanalım bu ınternete geçince insanın yüzünde tebessüm oluşuyo valla allah herkese nasip etsin sdflçşsi
Ağam ben komşudan bedava çekiyorum 5 buçuk upload, mükemmel. :love:

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Ağam ben komşudan bedava çekiyorum 5 buçuk upload, mükemmel. :love:
ıfkpsfsdmfksdlfsşdfösdğlçşasd

Hangi paket

Bide evinin istedigin yerine modemi kudurabiliyonmu ?
kanka biz 120 civarı ödüyoruz ama ilk başta modeme baya ödedik sınırlı üretimmiş işte bakabilirsin genelde 38 download 7 upload alıyorum taş çatlasa 6.50 ye düşüyor araştırabilirsin,internet mi değiştiricesin ??

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
ıfkpsfsdmfksdlfsşdfösdğlçşasd

kanka biz 120 civarı ödüyoruz ama ilk başta modeme baya ödedik sınırlı üretimmiş işte bakabilirsin genelde 38 download 7 upload alıyorum taş çatlasa 6.50 ye düşüyor araştırabilirsin,internet mi değiştiricesin ??

Evet türknet ya da millenicom a geçicem

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Evet türknet ya da millenicom a geçicem
geçebilirsin. sorunsuz kullanıyorum. tahmini geçiş süremiz 5 veya 4 gün oldu o gunler aralığında internet kesilmedi. fakat müşteri hizmetleri sıkıntı onu baştan söyleyeyim , sorunlarını halledince bır sıkıntı kalmıyor ama. bide ilk aldığımızda INTHERNET yazan yer ışığı gidip geliyodu aradık söyledik düzelttiler sorunsuz kopmasız kullanıyorum şuanda.

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
geçebilirsin. sorunsuz kullanıyorum. tahmini geçiş süremiz 5 veya 4 gün oldu o gunler aralığında internet kesilmedi. fakat müşteri hizmetleri sıkıntı onu baştan söyleyeyim , sorunlarını halledince bır sıkıntı kalmıyor ama. bide ilk aldığımızda INTHERNET yazan yer ışığı gidip geliyodu aradık söyledik düzelttiler sorunsuz kopmasız kullanıyorum şuanda.

Modemi istedigimiz yere kurdurabiliyozmu

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Hangi paket

Bide evinin istedigin yerine modemi kudurabiliyonmu ?
hayır kanka duvardan kablo girişi olcak işte adsl için yada ne kullanıyosan bide priz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,939
Üyeler
163,908
Son üye
bnkivi
Top Bottom