Vidasını sıkın ve mouse map üzerinde durmasin düz masada dursunASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör
monitörü aldım ama mouse hareket ettirsem sallanıyor sallanmaması için ne yapıcam
Ne yaptınız hocam vallaha bilmiyordum böyle bir sallanma olduğumj :/hocam aynı mönitor bendede var ayak sabit ancak tek bir sarsılmada mönitorde sallanıyor.
hocam o sallanma çok anormal tornavida ile sıkın artı olarak vidadaki çengelide kapatNe yaptınız hocam vallaha bilmiyordum böyle bir sallanma olduğumj :/
Ben de yıldız tornavida var düz olanını bulup yapıcam+ olarak mouse hareketinde bile sallanıyorsa elle sıkma tornavidayla sık daha sağlam olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o sallanma çok anormal tornavida ile sıkın artı olarak vidadaki çengelide kapat
Hocam tekrardan sıktım iyice hala sallanıyor ://+ olarak mouse hareketinde bile sallanıyorsa elle sıkma tornavidayla sık daha sağlam olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o sallanma çok anormal tornavida ile sıkın artı olarak vidadaki çengelide kapat
hocam yapacak bişey yok ayak satın alabilirsiniz önerebilirimHocam tekrardan sıktım iyice hala sallanıyor ://
vallaha varsa öneriniz güzel olur ölü pixel testi ghosting yaptım problem yok ama çok sallanıyor yazı yazarken bile sallanıyor öyle diyeyimhocam yapacak bişey yok ayak satın alabilirsiniz önerebilirim
Bende de vg247q1a modeli var sizin ki kadar abartı olmasa da çok sallanıyorASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör
monitörü aldım ama mouse hareket ettirsem sallanıyor sallanmaması için ne yapıcam
hocam sizin sallanmaya karşı öneriniz var mı ne yapsam bilemedimBende de vg247q1a modeli var sizin ki kadar abartı olmasa da çok sallanıyor
benim monitörde çok salanıyor mouse bile hareket etirince masa da çok salanıyormuhocam sizin sallanmaya karşı öneriniz var mı ne yapsam bilemedim