Neler Yeni

yeni monitörde 1 adet ölü piksel sorun olur mu?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Onların hepsi hikaye bana da aynı sorun çıktı yıllar önce. 5-6 tane ölü piksel çıktı iade etmek istedim neymiş her piksel ekranın farklı yerlerindeymiş ki öyleydi farklı yerlerde ölü pikseller vardı onların hepsi bir yerde kümelenecekmiş ayrı ayrı piksellerii hatadan saymıyorlarmış. Kalıbımı basarım başkasının ölü piksellerii bir noktada toplansaydı ona da bunlar bir noktada toplanmış olmaz ayrı ayrı yerlere ölü piksel çıkarsa iade yaparız derlerdi
knk işte bir önceki siparişimde de bana aynısını dedi itopyadan almıştım, 4 tane çıktı neymiş bir yerde yan yana olsa değişim alırız ama yoksa servise göndeririz panel değişir gelir dedi yok dedim iade alın alamayız arızlı ürün dedi, sizi tüketici hakem heyetine sevk ediyorum dedim korkuttum biraz, 1 saat sonra yetkili birisi aradı içine not koy 14 günlük cayma hakkını kullandığını yaz iade alacamğım ben dedi yaptım gönderdim 4 gün sonra param iadeye geldi bir şey dahi almam oradan

GirayHan

80+ Platinum
arkadaşlar monitör de bir adet ölü piksel var sizce iade etsem mi amazondan aldım orta kısmın bir tık altında iade edip yenisini mi alsam yardımcı olur musunuz?
sorun olur. ölü pikseller çoğalabilir yada tek piksel şeklinde de kalabilir. riske girmeye gerek yok 1 ölü piksel dahi olsa ayıplı mal statüsüne girer. iade edin.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
sorun olur. ölü pikseller çoğalabilir yada tek piksel şeklinde de kalabilir. riske girmeye gerek yok 1 ölü piksel dahi olsa ayıplı mal statüsüne girer. iade edin.
iade ye okeylediler monitörü sevdim de fiyatını 6900 den 10k yapmışlar el insaf ya iade edeceğim zaten ekranın ortasında ölü piksel kenarda falan olsa iade etmeyecektim ama yapacak bir şey yok değişim yapmıyorlar

GirayHan

80+ Platinum
iade ye okeylediler monitörü sevdim de fiyatını 6900 den 10k yapmışlar el insaf ya iade edeceğim zaten ekranın ortasında ölü piksel kenarda falan olsa iade etmeyecektim ama yapacak bir şey yok değişim yapmıyorlar
mh bağlan aynı ürünü aynı fiyattan almak istediğini belirt. arada ki farkı hediye çeki olarak tanımlasınlar. biraz bastırırsan bunu yapıyorlar. mümkün ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu da kabul etmezlerse yine bastır müşterinin tutumuna göre değişim talebi açabiliyor amazon.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
mh bağlan aynı ürünü aynı fiyattan almak istediğini belirt. arada ki farkı hediye çeki olarak tanımlasınlar. biraz bastırırsan bunu yapıyorlar. mümkün ;)

bunu da kabul etmezlerse yine bastır müşterinin tutumuna göre değişim talebi açabiliyor amazon.
dur bakalım bi deniyim

knk denedim yok amazon sadece kendi sattıkları ürünlerde yaşanılan mağduriyette fiyat farkını kupon olarak veriyor başka bir satıcı olduğu için veremiyoruz sadece iade edebiliriz dedi

Son düzenleme:

kırmızışarapp

80+ Silver
Aoc'un monitörleri çok iyi ya. Bende amazondan ilk aldığımda ölü piksel vardı bir tane. Değişim istedim. Stokta olmamasına rağmen yenisini temin edip gönderdiler. Arada denk gelir ölü piksel şans işi bence.

Sinerjide 8k

Yorum bulamadım bu monitör hakkında ama iyi gibiye benziyor.

GirayHan

80+ Platinum
dur bakalım bi deniyim

knk denedim yok amazon sadece kendi sattıkları ürünlerde yaşanılan mağduriyette fiyat farkını kupon olarak veriyor başka bir satıcı olduğu için veremiyoruz sadece iade edebiliriz dedi
başka satıcıya vermez zaten konuda belirtmemişsin

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Aoc'un monitörleri çok iyi ya. Bende amazondan ilk aldığımda ölü piksel vardı bir tane. Değişim istedim. Stokta olmamasına rağmen yenisini temin edip gönderdiler. Arada denk gelir ölü piksel şans işi bence.

Sinerjide 8k

Yorum bulamadım bu monitör hakkında ama iyi gibiye benziyor.
yok kral aoc üstüne renk tanımıyorum daha üst segmentleri var parası olana tabi :) bu monitör sana bir şey söyliyim mi 27 inch ama 2k değil görüntü 2k gibi ghosting falan sıfır hiç yok normalde herkesde bir ön yargı var 27 inch de ghosting çok olur diye 0 aga ölü piksel olmasa iade etmek istemiyorum bilmiyorum valla ya kafam karıştı iyice

kırmızışarapp

80+ Silver
yok kral aoc üstüne renk tanımıyorum daha üst segmentleri var parası olana tabi :) bu monitör sana bir şey söyliyim mi 27 inch ama 2k değil görüntü 2k gibi ghosting falan sıfır hiç yok normalde herkesde bir ön yargı var 27 inch de ghosting çok olur diye 0 aga ölü piksel olmasa iade etmek istemiyorum bilmiyorum valla ya kafam karıştı iyice
Bence iade etme çok rahatsız etmiyorsa. Çoğalırsa garantiye yollarsın.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut

kırmızışarapp

80+ Silver
ekranın sol alt tarafında

https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg249q/ sen bu monitörü bi incele bakalım
Asus'un monitörleride çok iyi. Eğer HZ değeri çok önemli değilse olur dostum.

Fakat şunada bakmanı öneririm. 2 arkadaşım kullanıyor ve bir sıkıntı yaşamadılar. SRGB değeri vs. çok iyi. Sadece diğer pivotlar gibi dikey olarak dönmüyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
ekranın sol alt tarafında

https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg249q/ sen bu monitörü bi incele bakalım
bende monitörün tepkime süresi 0.5 mprt 1ms gtg, tuf gaming de 1ms mprt 4mg gts imiş

Fakat şunada bakmanı öneririm. 2 arkadaşım kullanıyor ve bir sıkıntı yaşamadılar. SRGB değeri vs. çok iyi. Sadece diğer pivotlar gibi dikey olarak dönmüyor.
en ucuzu itopya da en dandik mal da itopyada oradan bir daha iğne dahi almam

valla bilmiyorum brom bu monitörden de şuan aşırı memnunum ulan 5. siparişim bu hepsinde mi ölü piksel gelir aga ya hele ütopyanın gönderdiğinde 4 tane vardı yine aoc 24g2spu/bk modeliydi 4000bin TL'ye almıştım ilk alışverişimdi adamlar bildiğin açılmış ürün gönderdiler,monitörün kılıfı bile yoktu sen düşün

Son düzenleme:

kırmızışarapp

80+ Silver
bende monitörün tepkime süresi 0.5 mprt 1ms gtg, tuf gaming de 1ms mprt 4mg gts imiş

en ucuzu itopya da en dandik mal da itopyada oradan bir daha iğne dahi almam
İtopyadan aldı arkadaşta. Bir sıkıntı olursa halledilir gibi bence.
Onun dışında sıkıntı olmaz ya bence mprt ve gtg. düşük gtg olsa daha iyi tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,121
Üyeler
164,620
Son üye
ali sahan
Top Bottom