Neler Yeni

Yeni mouse yavaş hissettiriyor

shichirou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emirhan
Arkadaşlar çok garip bir durum hisle alakalı falan değil eski mouseum corsair harpoon idi kendi yazılımından 750 dpi da kullaniyordum ve çokta memnundum ama sol click bozuldu bazen basmıyor bende aynı marka mouseu internette araştırdım ama hiçbiryerde satılmıyodu sadece aynı marka mouseun pro versiyonu vardı bende pckolik'den aldım corsair harpoon pro elime ulaştı sorun şu ki dpi 800 olmasına ragmen yani eski mousetan 50 dpi bile daha fazla ama çok daha yavaş bu neden olabilir

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
ağarlığıyla alakalıdır tipi farklıysa sana farklı gelmiştir

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Arkadaşlar çok garip bir durum hisle alakalı falan değil eski mouseum corsair harpoon idi kendi yazılımından 750 dpi da kullaniyordum ve çokta memnundum ama sol click bozuldu bazen basmıyor bende aynı marka mouseu internette araştırdım ama hiçbiryerde satılmıyodu sadece aynı marka mouseun pro versiyonu vardı bende pckolik'den aldım corsair harpoon pro elime ulaştı sorun şu ki dpi 800 olmasına ragmen yani eski mousetan 50 dpi bile daha fazla ama çok daha yavaş bu neden olabilir
sensör konumu farklıdır veya gerçekten tüm teknik özelliklerinin aynı olduğuna emin misin veya mouse padinin temiz olduğuna
Mesaj otomatik birleştirildi:

sitesinden baktım sensörleri farklı ama aşırı bir fark yok yüksek ihtimal ağırlık farkı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,380
Üyeler
165,672
Son üye
Rrywen
Top Bottom