Yeni mousepad alınca sens değişmeli mi?

Reaksiyon skoru
37
Merhaba dün yeni mousepade geçtim control kullanıyordum speede geçtim. Asıl sorum şu mouse fazla gidiyor sizce sens mi düşürmeliyim yoksa alışmalı mıyım hangisi daha sağlıklıdır?
Dpi:1200 Sens:1 Cs2

Çok değiştirmene gerek yok ama controlden speede geçinçe çok hızlı geldiyse bi 0,9 a falan düşürebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tövbe

Kral m*l mısın yetkililer bi ilgilensin beyler.
Ne alaka mal deme lan bana

Hiç bilmiyorum, ilk gördüğümde acaba reklam mı yoksa telefonuma virüs mü girdi diye düşündüm.
Valla bende virüs zannettim kral ayıp değil mi ya ilk defa böyle bir şeyin jumpscareını yedim aw

Adamı bildirdim ceza yemiş açılmasın bir daha.

Çok değiştirmene gerek yok ama controlden speede geçinçe çok hızlı geldiyse bi 0,9 a falan düşürebilirsin.

Tövbe

Kral m*l mısın yetkililer bi ilgilensin beyler.
Eyvallah kral çok oynamıyım o zaman saolasın

eger mousepadın speedden mesela control e geçersen artırırsın eger control den speede geçiyorsan azaltabilirsin

eger mousepadın speedden mesela control e geçersen artırırsın eger control den speede geçiyorsan azaltabilirsin
çok hafif hızlı geldiğini hissettim kafaları geçiyodum hep alışkanlık dışı olunca mouse hareket ettiresimde gelmemeye başladı sprey vs her şey kaydı eskisi gibi ayarımı bulmaya çalışıcam mouse rahat dönmesi çok güzel ama sıkıntısı var işte alışmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri