Neler Yeni

Yeni muhabbet kuşu aldım

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
YERİM BEN ONUUU :D
şaka maka sonra üzülürsün falan diyeceğim önerilerim var:
-ayna almayınız hocam sebeplerini açıklamaya gerek yok yeni bir kuş sanıyor vs.
-kesinlikle kafesten sürekli çıkarın ilgiyi zamanınız doluyken kısabilirsiniz ama uçmasını bıraktırmayın sonra uçmayı falan bile unutabiliyorlar bizim kuş o hatadan biraz daha yavaş uçuyor,uçmak istemiyor.
-eğer konuşturmak istiyorsanız bunu yavruluk zamanı yapmalısınız çok zor bir şey değil.
-korkak ve ısırgan bi kuş olmasını istemiyorsanız internetdeki alıştırma videolarına bakın. Ve eğitin.
Maşaallah çok tatlı hocam bana verseniz falan :D

ExploiT

80+ Bronze
YERİM BEN ONUUU :D
şaka maka sonra üzülürsün falan diyeceğim önerilerim var:
-ayna almayınız hocam sebeplerini açıklamaya gerek yok yeni bir kuş sanıyor vs.
-kesinlikle kafesten sürekli çıkarın ilgiyi zamanınız doluyken kısabilirsiniz ama uçmasını bıraktırmayın sonra uçmayı falan bile unutabiliyorlar bizim kuş o hatadan biraz daha yavaş uçuyor,uçmak istemiyor.
-eğer konuşturmak istiyorsanız bunu yavruluk zamanı yapmalısınız çok zor bir şey değil.
-korkak ve ısırgan bi kuş olmasını istemiyorsanız internetdeki alıştırma videolarına bakın. Ve eğitin.
Maşaallah çok tatlı hocam bana verseniz falan :D
Değerli yorum ve tasiyeleriniz için çok teşekkür ederim daha dün akşam geldiği için durumunu gözlemleyip sizin ve arkadaşların tavsiyeleri ışığında eğitime başlayacağım :)

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Değerli yorum ve tasiyeleriniz için çok teşekkür ederim daha dün akşam geldiği için durumunu gözlemleyip sizin ve arkadaşların tavsiyeleri ışığında eğitime başlayacağım :)
Benim şu an kedim de var kediler de çok iyi ancak kuşlar bir başka. Size de saygınız için teşekkür ederim kuşunuz umarım sağlıklı bir şekilde büyür.

Top Bottom