Series S al. Hem konsol ucuz hem Xbox ta ki bütün oyunları oynatıyor. Xbox Series X ten tek eksisi işlem gücü farkı ha birde blu ray. Gerçi kutulu oyun almanın manası yok yıl olmuş iki bin bilmem kaç hala kutulu oyun alıp yük etmeye gerek yok.
Tek eksisi işlem gücü mü? Arada 30 FPS farkı+çözünürlük farkı+500GB depolama farkı+blu ray farkı+ soğutma farkı var. Tek farkı mı oldu şimdi?Series S al. Hem konsol ucuz hem Xbox ta ki bütün oyunları oynatıyor. Xbox Series X ten tek eksisi işlem gücü farkı ha birde blu ray. Gerçi kutulu oyun almanın manası yok yıl olmuş iki bin bilmem kaç hala kutulu oyun alıp yük etmeye gerek yok.
3000 TL daha ucuz.Çoğu kişi düz model söyleyip fanboyluğunu göstermiş. Bir de her oyun 700 diyene çok güldüm, 7 yıl PS4 kullanmasam inanacağım da neyse...
Series X ve PS5 alma imkanınız var ise Series S'i direkt eleyin. Şuna bakabilirsiniz:
Hem PS5'i Hem De Series X'i Denemiş Biri Olarak İki Konsol Hakkında Görüşlerim
Merhabalar :) Başlamadan önce PS5'i arkadaşım sayesinde denediğimi ama Series X kadar uzun vakit geçirmediğimi belirteyim. Ayrıca PS5'e sahip değilim. Dediğim gibi PS5'i arkadaşımın evinde denedim. 1) Oyun Performansları: İki konsolda ortak olarak AC Valhalla oynadım. Onun için AC Valhalla...www.technopat.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek eksisi işlem gücü mü? Arada 30 FPS farkı+çözünürlük farkı+500GB depolama farkı+blu ray farkı+ soğutma farkı var. Tek farkı mı oldu şimdi?
Adam bu soruyu sorduğuna göre Series X alacak imkanı var. X alma imkanı varken neden bir çok özellikten mahrum kalıp S alsın ki?3000 TL daha ucuz.
Çünkü ucuz. O da aynı oynatıyor. Kalan para daha iyi yerlere harcanabilir. Alt tarafı oyun oynayacağın bir alete 7 bin lira verilmez. Hadi bilgisayar olsa anlarım oyun konsolu hocam bu. Konsol ucuza oyun oynatmak için var.Adam bu soruyu sorduğuna göre Series X alacak imkanı var. X alma imkanı varken neden bir çok özellikten mahrum kalıp S alsın ki?
Yurt dışı için evet, Türkiye için artık hayır. PS5/XSX gücünde bir PC toplamak için min. 15K gerekiyor. Sadece oyun oynayacak bir adam neden 8K değil de 15K versin?Konsol ucuza oyun oynatmak için var.
Hocam 8TL'lik bir oyunu oynayan kişi sayısı kimdir dürüst olalım 700TL biraz abartı ama minimum bak minimum 200TL'si var Uncharted tarzı oyunları oynamak için Tabi Uncharted 1 2 3 ucuzdu ama yani her oyun diyemeyiz o yönden haklısınız.Yeni nesil oyunlardan bahsetmiyorum ki adam bildiğin bütün oyunlar diyor ps4 de 8tl bile oyun var yani demek istediğim adam HER oyun demiş
Meanwhile in PS Store: Uncharted 4: 73 TLHocam 8TL'lik bir oyunu oynayan kişi sayısı kimdir dürüst olalım 700TL biraz abartı ama minimum bak minimum 200TL'si var Uncharted tarzı oyunları oynamak için Tabi Uncharted 1 2 3 ucuzdu ama yani her oyun diyemeyiz o yönden haklısınız.
Türkiye'de yaşıyoruz. Türkiye şartlarına göre değerlendir. Series S 3 4 yıl boyunca gayet yeterli bir cihaz. Native 2K oyun oynatıyor, adam olana çok bileYurt dışı için evet, Türkiye için artık hayır. PS5/XSX gücünde bir PC toplamak için min. 15K gerekiyor. Sadece oyun oynayacak bir adam neden 8K değil de 15K versin?
Aslında 15K değil de min. 20K olur o, çünkü 15K'ya topladığın bilgisayar ile 4K 60 FPS 7 sene oyun oynayamazsın, 20K ile de olmaz da olduğunu varsayıyorum.
Kahkahalara boğuldum. Native 2K mı?Series S 3 4 yıl boyunca gayet yeterli bir cihaz. Native 2K oyun oynatıyor, adam olana çok bile![]()
Tamam dayı sen oyun aletine 7K ver. Te allahımKahkahalara boğuldum. Native 2K mı?![]()
![]()
YT'den Digital Foundry testlerine bak. Yeni nesil oyunlarda 30 FPS modunda cihaz çoğunlukla 1080p-1200p arası, 60 FPS modunda 560p-720p arası çalışıyor. Yeni nesil oyunlar için çöp cihaz kendisi. 560p 60 ne ulan? PS4 Pro aynı oyunda 950p 60 veriyor
Eski nesilde en azından 900p 30 standardı vardı, yeni nesilde onun da mı aşağısına ineceğiz?