Dediklerin tutmayınca elinde tek kalan şey bu mu?Tamam dayı sen oyun aletine 7K ver. Te allahım
Dediklerim hala arkasındayım? Ben tek esprisi oyun olan bir alete 7K verirsem rüyalarıma girer. Ama sen verebilirsin kankam sıkıtnı yok Ama sana tavsiyem ülkeni cephede savunur gibi bir marka savunma komik oluyor.Dediklerin tutmayınca elinde tek kalan şey bu mu?
Native 2K nerede? Tek farkı mı var? Yeni nesil için gayet yeterli mi?Dediklerim hala arkasındayım?
Ama sana tavsiyem ülkeni cephede savunur gibi bir marka savunma komik oluyor.
Haklısın kankiNative 2K nerede? Tek farkı mı var? Yeni nesil için gayet yeterli mi?
Ben bir marka fanboyu değilim. Series S ile X aynı markanın uyandırayim. PS5 ile Series X dedim yazılarımda farkındaysan.
Cevap versene. Yoksa cevabın mı yok?Haklısın kanki
Olm hasta mısın sen? Haklısın diyorum.Cevap versene. Yoksa cevabın mı yok?
Native 2K nerede? Tek farkı mı var? Yeni nesil için gayet yeterli mi?
"dediklerimin arkasındayım" dedin. Kanıt göster. Native 2K çalışan yeni nesil bir oyun ve tek farkı söyle, ayrıca yeni nesil için yeterli olduğunu kanıtla. Dediklerinin arkasındasın sonuçta...Olm hasta mısın sen? Haklısın diyorum.
KARDEŞİM ***** MISIN YOKSA RP Mİ YAPIYORSUN BAK DIYORUM Kİ HAKLISIN BEN KONUYU KAPATIYORUM SEN KANIT GOSTER KANIT GÖSTER HASTA MISIN SEN?"dediklerimin arkasındayım" dedin. Kanıt göster. Native 2K çalışan yeni nesil bir oyun ve tek farkı söyle, ayrıca yeni nesil için yeterli olduğunu kanıtla. Dediklerinin arkasındasın sonuçta...