Gigabayt da var ona özel kasa ve ona özel anakart üretilmesi gerekiyor ve çok çok pahalı olurBen hala kabloları gizlenmiş arkadan tarzda kasaları yaygınlaşması bekliyorum. anakartlarda kaslarda buna geçmeli bence artık. Bi kaç tane var ama genele yayıla on numara olur yıl olmuş 2023
biliyorum işte o yüzden yaygınlaşşsa keşke diyorum yaygınlaşşsa normali o olsa normal Bi fiyatı olurGigabayt da var ona özel kasa ve ona özel anakart üretilmesi gerekiyor ve çok çok pahalı olur
Olmaz knka tr de o olmaz dediğim gibi hayal belki çocuklarımız görürbiliyorum işte o yüzden yaygınlaşşsa keşke diyorum yaygınlaşşsa normali o olsa normal Bi fiyatı olur![]()
3500tl4999₺ fiyatıyla stoklara girmiş ürün
Şeytan dürtüyor valla al diye3500 TL fiyat bu şartlar için gayet iyi. Dört adet fanla geliyor çünkü.
160 dolar önerilen fiyatı. 500 TL atmış üzerine normalŞeytan dürtüyor valla al diye
güzelde tasarımda keşke özgün olsalardıGaliba bu kasa yeni gelmis kasayı çok beğendim hatta aşık oldum diyebilirim mükemmel duruyor zaten nzxt ye ayrı bir sempatim var sizce nasıl fiyatı sanırım 3 bin TL civarında olacak
Ne cami yaldır yaldır hava alır bu kasa dikkat etgüzelde tasarımda keşke özgün olsalardı
hava akışı kötü gibi duruyor her tarafı cam