Yeni pc açılmıyor siyah ekran

FareV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Methaba arkadaşlar yneç bir bilgisayar aldım bugün geldi biostar anakart var
Valorant oynayabilmek için tpm 2.0 aktif etmek istedim bilgisayar kapandı açıldı ama ekran gelmedi
Anakartta sürekli vga ışığı yanıyor hiçbir şekikde ekran gelmiyor yardımınıza ihtiyacım var

Ekler

• IMG_20241219_153238.jpg
    IMG_20241219_153238.jpg
    1.9 MB · Hit: 34
Bios pilini sok tak yapman lazim anakart uzerinden
yuvarlak, gümüş renkli bir pil
sistemi komple kapat bios pilini cikar biraz bekle tak sonra tekrar calistir sistemi

Bios pilini sok tak yapman lazim anakart uzerinden
yuvarlak, gümüş renkli bir pil
Bios pilini çıkarttım pc yi çalıştırdım bir süre bekledim sonra pc yi kapattım bios pilini tekrar takıp çalıştırmayı denedim yine ekran gelmedi

Evet sıfırlama öyle yapılıyor diye görmüştüm
Sıfırlama öyle yapılmıyor kapat PC’yi prizden çek psuyu 0 konumuna al sonra bios pilini sök şöyle bi 10 dakika takma sonrasında takıp bilgisayarı çalıştır bios pili olmadan pc çalışıyor bu arada bi kere yanlışlıkla öyle çalıştırmıştım açıldı pc. Ama sağlıklı bir şey değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Methaba arkadaşlar yneç bir bilgisayar aldım bugün geldi biostar anakart var
Valorant oynayabilmek için tpm 2.0 aktif etmek istedim bilgisayar kapandı açıldı ama ekran gelmedi
Anakartta sürekli vga ışığı yanıyor hiçbir şekikde ekran gelmiyor yardımınıza ihtiyacım var
VGA hatası ekran kartıyla alakalı oluyor genelde bi çıkarıp takmayı dene hocam ayrıca .

Sıfırlama öyle yapılmıyor kapat PC’yi prizden çek psuyu 0 konumuna al sonra bios pilini sök şöyle bi 10 dakika takma sonrasında takıp bilgisayarı çalıştır bios pili olmadan pc çalışıyor bu arada bi kere yanlışlıkla öyle çalıştırmıştım açıldı pc. Ama sağlıklı bir şey değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VGA hatası ekran kartıyla alakalı oluyor genelde bi çıkarıp takmayı dene hocam ayrıca .
Hocam dediğini deniyorum şuan tüm güç kablolarını çıkarrtım psu sıfırda bios pilini de çıkarttım 10 dk sonra açarken bios pilini takmam mı gerekiyor birde bios pilini psu ya kablo bağlamadan mı takmam lazım

Hocam dediğini deniyorum şuan tüm güç kablolarını çıkarrtım psu sıfırda bios pilini de çıkarttım 10 dk sonra açarken bios pilini takmam mı gerekiyor birde bios pilini psu ya kablo bağlamadan mı takmam lazım
Hocam psu kablolarını sökmeye gerek yok prize taktığını söksen yeterli. Prizden elektrik almadan önce hepsini tak sonra bios pilini tak ve prize bağla sonra güç ver umarım düzelir.

Hocam psu kablolarını sökmeye gerek yok prize taktığını söksen yeterli. Prizden elektrik almadan önce hepsini tak sonra bios pilini tak ve prize bağla sonra güç ver umarım düzelir.
sorun düzelmedi aynı başka ne yapabilirim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri