Tüm kablolama eksiksiz yapıldığı halde mi açılmıyor, PS güç tuşu vs ' ON ' konumunda, Power SW anakart bağlantıları bağlı vs. gibi...bu sistemi aldım kargo bu gün geldi ekran kartını taktım güç kablosunu takıp çalıştırmaya calıstıgımda tepki alamadım ne yapmam lazım ?
Kasanın arkasındaki tuşa bak açık durumda mı? Kasanın arkadaşın on/off tuşu olurbu sistemi aldım kargo bu gün geldi ekran kartını taktım güç kablosunu takıp çalıştırmaya calıstıgımda tepki alamadım ne yapmam lazım ?
bu sistemi aldım kargo bu gün geldi ekran kartını taktım güç kablosunu takıp çalıştırmaya calıstıgımda tepki alamadım ne yapmam lazım ?
PSU'nun arkasındaki tuşu açmayı unutmuş olabilirsiniz.bu sistemi aldım kargo bu gün geldi ekran kartını taktım güç kablosunu takıp çalıştırmaya calıstıgımda tepki alamadım ne yapmam lazım ?
açık hocampsu'nun üzerindeki anahtar kapalı olabilir. onu kontrol edin.
stok bitti kapandı satışı sanırım mantis 6600 olması lazım ismininHocam konu ile alakasız ancak sistemin linkini atabilirmisiniz? Teşekkürler.
kablolar anladıgım ve baktıgım kadarıyla takılı kontrol ettimTüm kablolama eksiksiz yapıldığı halde mi açılmıyor, PS güç tuşu vs ' ON ' konumunda, Power SW anakart bağlantıları bağlı vs. gibi...
Kasa üzerindeki button değil de direkt anakart swich üzerinden enerji vermeyi denedin mi acaba? belki aradaki kablo/button arızalı olabilir.açık hocam
Post automatically merged:
stok bitti kapandı satışı sanırım mantis 6600 olması lazım isminin
Post automatically merged:
kablolar anladıgım ve baktıgım kadarıyla takılı kontrol ettim