Neler Yeni

Yeni pc aldım h.o mu g.o mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdulkadir Karataş
Pc yi geçen hafta değil önceki hafta cumartesi aşdım sorim dedim babamın arkadaşının arjadaşı sattı bize mağazası var şimdi iade edelim desem babam belki kızar filan bilmiyorum napcam çok kötü hissediyorum

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,800
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam tamam hadi monitöre 4k dedik ki ben bu monitörü almam .14k ya 3060 li sistem var .O iyi diyenleri kesin.
https://www.gaming.gen.tr/urun/1339...mi-dp-wqhd-freesync-curved-va-gaming-monitor/ buyrun 4K ya monitör önerisi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc yi geçen hafta değil önceki hafta cumartesi aşdım sorim dedim babamın arkadaşının arjadaşı sattı bize mağazası var şimdi iade edelim desem babam belki kızar filan bilmiyorum napcam çok kötü hissediyorum
Şu mağazası olan esnaflar zaten bilmeyene iyi saplıyor. Ne olursa olsun yani. Geçmiş olsun. Belki bu kasa varmış bak daha iyisini 11500e satıyolar diye göstersen belki gidip bizi niye kazıkladın diyebilir baban

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdulkadir Karataş

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,800
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Babanın arkadaşı seni kaziklamis.İstersen babanı foruma çağırabilirsin bize sorabilir.Bunu kesinlikle iade et
Onlar da bi yerlerden alıp getirip satıyorlar itopyayla falan rekabet etmesi zor da. İtopyadan alıp anca biraz pahalıya satabilirler bilemem :D

Farway

80+ Silver
Defalarca yazdım yine yazacağım TİCARETTE EŞ DOST AKRABA YOKTUR. Forumda 1 tane tanımadığından kazık yiyen yok herkes tanıdıktan yiyor... Gidip iade etsin o fiyata 3060 falan da değil RX6650XT alınır fiyatları acayip düştü. Kusura bakma amacım seni üzmek ve ya malını kötülemek değil yanlış anlama sadece gördüğün gibi arkadaşlar da sistemler attı 12 13 k ya Rx6600XT li sistemler var 3060 ın üstü bir kart ki sen o parayı veriyorsan zaten böyle bir sistem almalısın en azından o fiyata monitör dahil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdulkadir Karataş
Defalarca yazdım yine yazacağım TİCARETTE EŞ DOST AKRABA YOKTUR. Forumda 1 tane tanımadığından kazık yiyen yok herkes tanıdıktan yiyor... Gidip iade etsin o fiyata 3060 falan da değil RX6650XT alınır fiyatları acayip düştü. Kusura bakma amacım seni üzmek ve ya malını kötülemek değil yanlış anlama sadece gördüğün gibi arkadaşlar da sistemler attı 12 13 k ya Rx6600XT li sistemler var 3060 ın üstü bir kart ki sen o parayı veriyorsan zaten böyle bir sistem almalısın en azından o fiyata monitör dahil.
O kadar hem okul hem iş gidip geliyorum iflahım çıktı bi pc alim dedim paramla onu da bok ettim ağlicam ya

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,069
İsim
göksel yurtcan

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Babana açık açık desene 8 bin TL fazla almışlar bizden bu bilgisayarın edeli 10 bin bak bakalım ne dicek

Top Bottom