Yeni Pc Aldım Nasıl??

Pc nin hakeden fiyatinin 2katini vermissiniz gibi geldi

Geçmiş olsun

Sırf full set diye iyi bir halt zannedip turbox/izoly pc alıyorsunuz sevincinizden konu açıyorsunuz ve az önce turbox'un çok dandik olduğunu sağlam kazık yediğinizi fark ediyorsunuz kaç kere diyeceğiz almadan önce sorun buraya konu açın diye

Yeni Bir Pc Aldım İçindeki Malzemeler Bu

İşlemci : Ryzen 5 3600

Anakart : B450

Ekran Kartı : Rx550 4 GB

Ram : 16 Gb Ram

Başka bir şey Yok Yani Unuttuğum Şeyler Varsa Sorabilirsiniz [Bilgisayarım Nasıl]
kazıklanmışın iade et yada tam olarak hepsini ne aldıysan yaz

Yeni Bir Pc Aldım İçindeki Malzemeler Bu

İşlemci : Ryzen 5 3600

Anakart : B450

Ekran Kartı : Rx550 4 GB

Ram : 16 Gb Ram

Başka bir şey Yok Yani Unuttuğum Şeyler Varsa Sorabilirsiniz [Bilgisayarım Nasıl]
Dostum senin adına gerçekten üzüldüm keşke almadan önce bir konu açıp sorsaydın . Bende bilgisayar aldım yaklaşık 8 ay önceye kadar ama almadan önce en az 2-3 tane konu açtım ne almalıyım -- bütçem bu kadar -- hangi parça iyi diye yapacak bir şey de yok malesef, 3 hafta kullanmışsın. Senin adına hayırlı olsun dostum. Diğer arkadaşlarında dediği gibi mutfağa gidip 2,5 litrelik soğuk suyu kafana dik. Yapacak bişey yok.😥😫 :blobdance:

Dostum senin adına gerçekten üzüldüm keşke almadan önce bir konu açıp sorsaydın . Bende bilgisayar aldım yaklaşık 8 ay önceye kadar ama almadan önce en az 2-3 tane konu açtım ne almalıyım -- bütçem bu kadar -- hangi parça iyi diye yapacak bir şey de yok malesef, 3 hafta kullanmışsın. Senin adına hayırlı olsun dostum. Diğer arkadaşlarında dediği gibi mutfağa gidip 2,5 litrelik soğuk suyu kafana dik. Yapacak bişey yok.😥😫 :blobdance:
2,5 kesmez bence 5 litre kafaya dik. Geçmiş olsun.

Üstüne bir buzlu su için anca o keser,sizi sağlam KAZIKLAMIŞLAR.

kazıklanmışın iade et yada tam olarak hepsini ne aldıysan yaz
kanka kac gun olmus konu acilali ki zaten 3 hafta oldu demis gecti artik . daha da fazla moralini bozmayin bence hayirli olsun kardesim diyecek bisey yok is isten gecmis ama fazla gerçekten 6900 ne demek az daha koyup adam akilli 1660 sistem alirdin . su markalarin satisi yapilmamasi gerekiyor .

Geri