hocam size zamanında bir sistem atmıştım niye onu almadınız ki o çok iyiydi6900 Yada 6700 olması gerekiyor
yüksek veya düşük voltaj geldimi görürsün3 hafta oldu bir şey olmadı
Turbox'Mu ? En Kötü Markalardan Bir Tanesi .Monitör Turbox 75 Hz Klavyede Turbox Mouseyi bilmiyorum
Hocam Efsane ötesi bir kazık yemişsiniz.6900 Yada 6700 olması gerekiyor
kazıklanmışın iade et yada tam olarak hepsini ne aldıysan yazYeni Bir Pc Aldım İçindeki Malzemeler Bu
İşlemci : Ryzen 5 3600
Anakart : B450
Ekran Kartı : Rx550 4 GB
Ram : 16 Gb Ram
Başka bir şey Yok Yani Unuttuğum Şeyler Varsa Sorabilirsiniz [Bilgisayarım Nasıl]
Dostum senin adına gerçekten üzüldüm keşke almadan önce bir konu açıp sorsaydın . Bende bilgisayar aldım yaklaşık 8 ay önceye kadar ama almadan önce en az 2-3 tane konu açtım ne almalıyım -- bütçem bu kadar -- hangi parça iyi diye yapacak bir şey de yok malesef, 3 hafta kullanmışsın. Senin adına hayırlı olsun dostum. Diğer arkadaşlarında dediği gibi mutfağa gidip 2,5 litrelik soğuk suyu kafana dik. Yapacak bişey yok.Yeni Bir Pc Aldım İçindeki Malzemeler Bu
İşlemci : Ryzen 5 3600
Anakart : B450
Ekran Kartı : Rx550 4 GB
Ram : 16 Gb Ram
Başka bir şey Yok Yani Unuttuğum Şeyler Varsa Sorabilirsiniz [Bilgisayarım Nasıl]
2,5 kesmez bence 5 litre kafaya dik. Geçmiş olsun.Dostum senin adına gerçekten üzüldüm keşke almadan önce bir konu açıp sorsaydın . Bende bilgisayar aldım yaklaşık 8 ay önceye kadar ama almadan önce en az 2-3 tane konu açtım ne almalıyım -- bütçem bu kadar -- hangi parça iyi diye yapacak bir şey de yok malesef, 3 hafta kullanmışsın. Senin adına hayırlı olsun dostum. Diğer arkadaşlarında dediği gibi mutfağa gidip 2,5 litrelik soğuk suyu kafana dik. Yapacak bişey yok.
kanka kac gun olmus konu acilali ki zaten 3 hafta oldu demis gecti artik . daha da fazla moralini bozmayin bence hayirli olsun kardesim diyecek bisey yok is isten gecmis ama fazla gerçekten 6900 ne demek az daha koyup adam akilli 1660 sistem alirdin . su markalarin satisi yapilmamasi gerekiyor .kazıklanmışın iade et yada tam olarak hepsini ne aldıysan yaz