Neler Yeni

Yeni Pc Aldım Nasıl??

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Pc nin hakeden fiyatinin 2katini vermissiniz gibi geldi

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Geçmiş olsun

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Sırf full set diye iyi bir halt zannedip turbox/izoly pc alıyorsunuz sevincinizden konu açıyorsunuz ve az önce turbox'un çok dandik olduğunu sağlam kazık yediğinizi fark ediyorsunuz kaç kere diyeceğiz almadan önce sorun buraya konu açın diye

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Yeni Bir Pc Aldım İçindeki Malzemeler Bu

İşlemci : Ryzen 5 3600

Anakart : B450

Ekran Kartı : Rx550 4 GB

Ram : 16 Gb Ram

Başka bir şey Yok Yani Unuttuğum Şeyler Varsa Sorabilirsiniz [Bilgisayarım Nasıl]
kazıklanmışın iade et yada tam olarak hepsini ne aldıysan yaz

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Yeni Bir Pc Aldım İçindeki Malzemeler Bu

İşlemci : Ryzen 5 3600

Anakart : B450

Ekran Kartı : Rx550 4 GB

Ram : 16 Gb Ram

Başka bir şey Yok Yani Unuttuğum Şeyler Varsa Sorabilirsiniz [Bilgisayarım Nasıl]
Dostum senin adına gerçekten üzüldüm keşke almadan önce bir konu açıp sorsaydın . Bende bilgisayar aldım yaklaşık 8 ay önceye kadar ama almadan önce en az 2-3 tane konu açtım ne almalıyım -- bütçem bu kadar -- hangi parça iyi diye yapacak bir şey de yok malesef, 3 hafta kullanmışsın. Senin adına hayırlı olsun dostum. Diğer arkadaşlarında dediği gibi mutfağa gidip 2,5 litrelik soğuk suyu kafana dik. Yapacak bişey yok.😥😫 :blobdance:

BatuGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Batu Çağlar
Dostum senin adına gerçekten üzüldüm keşke almadan önce bir konu açıp sorsaydın . Bende bilgisayar aldım yaklaşık 8 ay önceye kadar ama almadan önce en az 2-3 tane konu açtım ne almalıyım -- bütçem bu kadar -- hangi parça iyi diye yapacak bir şey de yok malesef, 3 hafta kullanmışsın. Senin adına hayırlı olsun dostum. Diğer arkadaşlarında dediği gibi mutfağa gidip 2,5 litrelik soğuk suyu kafana dik. Yapacak bişey yok.😥😫 :blobdance:
2,5 kesmez bence 5 litre kafaya dik. Geçmiş olsun.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Üstüne bir buzlu su için anca o keser,sizi sağlam KAZIKLAMIŞLAR.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
kazıklanmışın iade et yada tam olarak hepsini ne aldıysan yaz
kanka kac gun olmus konu acilali ki zaten 3 hafta oldu demis gecti artik . daha da fazla moralini bozmayin bence hayirli olsun kardesim diyecek bisey yok is isten gecmis ama fazla gerçekten 6900 ne demek az daha koyup adam akilli 1660 sistem alirdin . su markalarin satisi yapilmamasi gerekiyor .

Top Bottom