Neler Yeni

Yeni PC Aldım Ne Yapmam Lazım, AMD İşlemci, Nvidia Ekran Kartı

cuneytcbc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cüneyt
Arkadaşlar yeni pc aldım, bir tandık abiye toplattırdım. Şimdi oyun falan yüklemeden pcde ne yapmam gereken bir şeyler var mı? Güncel Driver sürücülerini nasıl kontrol ederim? Bir de ekran kartı ve işlemcinin düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar yeni pc aldım, bir tandık abiye toplattırdım. Şimdi oyun falan yüklemeden pcde ne yapmam gereken bir şeyler var mı? Güncel Driver sürücülerini nasıl kontrol ederim? Bir de ekran kartı ve işlemcinin düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim?
geforce experience yazılımı ile ekran kartı driverlerini kontrol edebilirsin. İşlemci için bir şey yapmaya gerek yok. Bios güncellemek için anakart modelini google ye yazıp üreticinin sitesinden kurman yeterli. Msi afterburner yazılımı ile oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsin.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Semi kaan Çakır
Donanım ve fiyatı nedir ? Merak ettim.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ekran kartı sürücüsü, windows ve BIOS son sürümlerine güncelleyebilirsin.

Top Bottom