- Konu Sahibi Konu Sahibi
birsürü tipi var hangisini aliyim hocam ?sağlamlisans sitesinden alabilirsin...
birsürü tipi var hangisini aliyim hocam ?sağlamlisans sitesinden alabilirsin...
birsürü tipi var hangisini aliyim hocam ?
Hocam oyunda fark etcekse Maximum 2fps farkeder ben eskiden on yargiliydim windows 10 kullaniyordum win 11 gectim performans artisi bile yaşadım cok bir şey farketmiyor anlayacağınız.Arkadaşlar şuan pc kargoda ve hangi işletim sistemini kurmalıyım yardım ederseniz sevinirim
Ram kullanimi daha fazla değil bu arada.Windows 10 pro 64 bit kur Hocam windows 11 ram kullanımı daha fazla birde windows 10 hala güncelleme aliyo yani devamm keeee
İnternet'e yazarsanız çoğu kişi sorun yasamiz ama genede sorun yasicagini sanmiyorumHocam oyunda fark etcekse Maximum 2fps farkeder bende eskiden on yargiliydim windows 10 kullaniyordum win 11 gectim performans artisi bile yaşadım cok bir şey farketmiyor anlayacağınız.
Ram kullanimi daha fazla değil bu arada.
Öncedendi o artik cok daha stabil ve hızlı.İnternet'e yazarsanız çoğu kişi sorun yasamiz ama genede sorun yasicagini sanmiyorum
hepinize çok teşekkür ederim bütün soru işaretleri gitti ve win 11 kurmaya karar verdim teşekkür ederim yardım edenlere <3Öncedendi o artik cok daha stabil ve hızlı.
Yeni güncel pcler 11 daha iyiArkadaşlar şuan pc kargoda ve hangi işletim sistemini kurmalıyım yardım ederseniz sevinirim
Dogru;Hocam oyunda fark etcekse Maximum 2fps farkeder ben eskiden on yargiliydim windows 10 kullaniyordum win 11 gectim performans artisi bile yaşadım cok bir şey farketmiyor anlayacağınız.
Ram kullanimi daha fazla değil bu arada.