G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Bileşenleri siz mi montajladınız, montalda hata olabilir mi?Ne yapmam lazım leBron reyiz ?
Bileşenleri siz mi montajladınız, montalda hata olabilir mi?Ne yapmam lazım leBron reyiz ?
Windows 10 yüklersen o ışık söner tahminimce. Çünkü boot etmesi için boot device olması lazım. Gerçi boot device not found hatası vermesi lazım ama sende görüntü yok.Nasıl yani ?
Ramleri tam oturttunuz mu? Ekran kartı güç girişi bağlı mı? İşlemci için pin konusu açmıştınız o düzeldi mi? Anakartta bütün güç girişleri bağlı mı hepsinden emin miyiz? Uzay montaj zaten bakman kolay.2. Kere montajladim şuan uzay montaj evet ben yaptım.
Forumda hep konuları okuyorum ama pek yazı yazan biri değilim cidden senin sorunların hakkında çok üzüldüm hacı ya :/ geçmiş olsun inşallah düzelir
arkadaşa uzay montajda sadece işlemci ram ve ekran kartını takıp görüntü almasını istedim bu işlemi yapsın yine boot ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyorsa ya anakart yada biosda sıkıntı var . Bios silinmiş olabilir.
Bileşenleri siz mi montajladınız, montalda hata olabilir mi?
2. Kere montajladim şuan uzay montaj evet ben yaptım.
Windows 10 yüklersen o ışık söner tahminimce. Çünkü boot etmesi için boot device olması lazım. Gerçi boot device not found hatası vermesi lazım ama sende görüntü yok.
Abi söyle olay oldu benim anakart RGB ışıklı kenarları kırmızı yanerkej CPU güç ve CPU fan soktum mavi açık mavi beyaz yanmaya başladı sonra ise cpu güç ve fanı taktım kırmızıya döndü saniiyesinde.
Ramleri tam oturttunuz mu? Ekran kartı güç girişi bağlı mı? İşlemci için pin konusu açmıştınız o düzeldi mi? Anakartta bütün güç girişleri bağlı mı hepsinden emin miyiz? Uzay montaj zaten bakman kolay.
ARKADAŞLAR MONİTÖR Ü DİGİTURK KUTUMA TAKTIM GENE NO SİNGAL DİYOR NE YAPMAM LAZIM MONİTÖRDE SORUN GALİBA?Debug lights flashing and no display
Just put this build together and I'm not getting any display to my monitor. The psu fan is working and so are my case fans/lights, cpu fan and also my gpu fan is spinning. My debug lights on my motherboard are flashing between ram and cpu, although I'm not sure Why, I've taken them out and put...forums.tomshardware.com
Is the ram in the right slot? If its in the case, did you install the standoffs?
Did you connect the cpu fan, ATX12v and 24 pin?
If the cpu debug LED is flashing it may have a bent pin or it's not in properly
Konunun sonunda işlemci pinlerinden dolayı olmuş olma ihtimali yğksek diyorlar ve sorunu çözemiyorlar
Hata ışığı yanarmı onun için?ARKADAŞLAR MONİTÖR Ü DİGİTURK KUTUMA TAKTIM GENE NO SİNGAL DİYOR NE YAPMAM LAZIM MONİTÖRDE SORUN GALİBA?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARKADAŞLAR MONİTÖR Ü DİGİTURK KUTUMA TAKTIM GENE NO SİNGAL DİYOR NE YAPMAM LAZIM MONİTÖRDE SORUN GALİBA?
Buldunmu sorunu ?
Evet hocam TV ye bağladım kendi kablosu ile Digitürk içinden çıkan bios ekranına girdim inşallah yarın yeni hdmı KABLOSU alıp Windows kuracağım monitör e bağlayıp BİOSA girdim ama mouse KASTI BİRAZ NORMAL Mİ birde 1 kere girdim sonra giremedim bende kapattım F1 e basın dedi hizli kurulum için 1.de oldu 2.de 8x2 yaptım Rami ilkinde ram 8 GB di 2.de 16 olanı taktım açmadı biosu yani F1 e basın dedi ekranda bastım açılmadı neyse yarın bakacağım inşallah hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.ARKADAŞLAR MONİTÖR Ü DİGİTURK KUTUMA TAKTIM GENE NO SİNGAL DİYOR NE YAPMAM LAZIM MONİTÖRDE SORUN GALİBA?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARKADAŞLAR MONİTÖR Ü DİGİTURK KUTUMA TAKTIM GENE NO SİNGAL DİYOR NE YAPMAM LAZIM MONİTÖRDE SORUN GALİBA?
Hacı bakalım yarın yeni kablo Alcan bu sefer TV den bağladım kendi hdmı i ile Digitürk kin oldu bakalım inşallah düzelir.Forumda hep konuları okuyorum ama pek yazı yazan biri değilim cidden senin sorunların hakkında çok üzüldüm hacı ya :/ geçmiş olsun inşallah düzelir
evet biosda kasabilir mousemouse KASTI BİRAZ NORMAL Mİ