Neler Yeni

YENİ PC GÖRÜNTÜ YOK BÜTÜN HATA IŞIKLARI SIRAYLA YANIYOR

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Forumda hep konuları okuyorum ama pek yazı yazan biri değilim cidden senin sorunların hakkında çok üzüldüm hacı ya :/ geçmiş olsun inşallah düzelir

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Tüm RAM' leri çıkar. 1 RAM' i al ve en sağdaki slota tak.
arkadaşa uzay montajda sadece işlemci ram ve ekran kartını takıp görüntü almasını istedim bu işlemi yapsın yine boot ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyorsa ya anakart yada biosda sıkıntı var . Bios silinmiş olabilir.

PinsizAMD

80+ Bronze
Forumda hep konuları okuyorum ama pek yazı yazan biri değilim cidden senin sorunların hakkında çok üzüldüm hacı ya :/ geçmiş olsun inşallah düzelir
Teşekkür ederim .:(

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir

PinsizAMD

80+ Bronze

ingilizcesi iyi olan birisi şunu bi okusunda yardımcı olsun burada aynı sorunu yaşanan var
MSi B450 Tomahawk EZDebug LED Önyükleme - Görsel Yok
Bu yüzden eşim u / JessyCaye , YILLARDIR istediğim bir PC yapmak için gerekli tüm parçalarla beni şaşırttı.

Sonunda her şeyi doğru bir şekilde taktım (Paul's Hardware'in YT'deki rehberini izleyerek bildiğim kadarıyla).
İlk kez açıyorum, aaaaa ve ... monitörümde hiçbir şey görünmüyor. MoBo'nun arkasındaki LED'ler kırmızıdır ve EZDebug LED'i "Boot" üzerindedir.

Neler olup bittiğini görmenin bir yolu olmadığından, şimdiye kadar araştırdığım her şey BIOS için GUI'yi görebilmeyi gerektirdiğinden bir kayıp yaşıyorum.
Herhangi birine yardımcı oluyorsa, yerleşik bağlantı noktasından monitöre gitmek için bir HDMI
kablosu

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
adam burdaki adımları izle diyor ama ecnebice :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Söyle anlatayım SSD sıfır Windows kurulu değil 18:00 gibi montaj yaptım parçalar daha sıfır 2 ram ile denediğimde bütün anakartın ışıkları sırasıyla yanıyordu şimdi ise sadece bir 1 ram ile denedim şu anda sadece boot yazan ışık yanıyor 5 dakikadır yanıyor.
SSD de Win10 yoksa nası boot etmesini bekliyorsun?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Bu konuda konu sahibi Görüntü kablosunu ekran kartına takacağına anakarta takmış ama görüntü alamamış çünkü ekran kartı varmış sonra değiştir demişler konu sahibine düzelmiş sonra bizim konumuzla pek alakalı değil
tmm ben tr diline çevirdim çok bişey anlamadım ondan dedim.
birde arkadaş galiba çalışan pc de rgb ye kafayı takım işlemci ve fan pinlerini sökmüş heralde
@PinsizAMD kanka buraya da yaz ne yaptın ne ettin bilsin adamlar fikir veriyoruz sonuçta .

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
SSD de Win10 yoksa nası boot etmesini bekliyorsun?
kanka ssd de win10 a gerek yok sen şimdi ssd yi sök yinede bios ekranı gelir no boot device yazar adamda hiç ekran gelmiyor anakart debug ışığı boot da kalıyor diyor ya bios silindi yada anakartta sıkıntı var Galiba çalışan pc de işlemci fanını sökmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom