Öneri Yeni pc için AMD or INTEL

hasanotag

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar "EFSANE CUMA" indiriminde bilgisayar toplamayı düşünüyorum da işlemci konusunda AMD - INTEL arasında kaldım. Ekran kartını Nvdia alacağım ondan kesin eminim ama işlemci konusunda hangisini almalıyım.
İleride bilgisayar ile twitch veya youtube da yayın açabilirim, yazılım programları, edit veya shop programları kullanabilirim. Bunları göz önünde bulundurarak sizce hangi işlemci olursa daha iyi olur. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar "EFSANE CUMA" indiriminde bilgisayar toplamayı düşünüyorum da işlemci konusunda AMD - INTEL arasında kaldım. Ekran kartını Nvdia alacağım ondan kesin eminim ama işlemci konusunda hangisini almalıyım.
İleride bilgisayar ile twitch veya youtube da yayın açabilirim, yazılım programları, edit veya shop programları kullanabilirim. Bunları göz önünde bulundurarak sizce hangi işlemci olursa daha iyi olur. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Butcen ne hocam?

Efsane cuma çok güvenme.d

Yani en azından 5 6 ay önceki fiyatlara bile düşerse iyi. Benim öyle çok yüksek bir indirim görme gibi bir umudum yok zaten.
5 6 ay önce diyon 2 senedir indirim yok 150tl fln düşüo haberin olsun

Islemci anakart ram için

Ayrıca black friday çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor
Şöyle söylim o zaman toplam pc için 15000. Ekran Kartı 1650 super olacak şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 6 ay önce diyon 2 senedir indirim yok 150tl fln düşüo haberin olsun
yani şu an ki durumdan daha pahalı olmaz sonuçta ama efsane cuma öncesi başka yerde başka bir indirim görürsem direkt onu da alırım.

Şöyle söylim o zaman toplam pc için 15000. Ekran Kartı 1650 super olacak şekilde.

yani şu an ki durumdan daha pahalı olmaz sonuçta ama efsane cuma öncesi başka yerde başka bir indirim görürsem direkt onu da alırım.
Hocam ekran kartı seciminiz berbat

Vasat hatta o kart ne öyle bu bütçeye?

15k 3060ti sistem çıkar bence modart ve da yapcak

Hocam ekran kartı seciminiz berbat

Vasat hatta o kart ne öyle bu bütçeye?
Toplam 15000 tl bütçe geçmeyecek bir sistem önerebilirseniz, açıkçası fikrinizi değerlendirmeyi de düşünürum.

15k 3060ti sistem çıkar bence modart ve da yapcak
yani dediğim gibi düşüncelerinizi değerlendiririm. Zaten o yüzden buraya gelip bilgili ve tecrübeli insanlardan fikir almak istedim.

Toplam 15000 TL bütçe geçmeyecek bir sistem önerebilirseniz, açıkçası fikrinizi değerlendirmeyi de düşünürum.
Bu bütçede çıkan uygun fiyatlı hazır sistemi almak daha mantıklı olur sanki.
Ben attım oyumu intel e.

Toplam 15000 TL bütçe geçmeyecek bir sistem önerebilirseniz, açıkçası fikrinizi değerlendirmeyi de düşünürum.

yani dediğim gibi düşüncelerinizi değerlendiririm. Zaten o yüzden buraya gelip bilgili ve tecrübeli insanlardan fikir almak istedim.
Gpu çok yanlış ztn bence bekle.

Geri