Neler Yeni

Yeni PC topladım açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
Hayır usta ekran kartına takdim bide ekran kartının fanları donmuyor elektrik gelmiyor diyecem ama sistem çalışıyor tamirciye goturecem o da bugün kapalı
Hala islemcini öğrenemedik. 5. Nesil AMD kullanıyor isen bios güncellemesi yapman gerekebilir. Elinde eski nesil işlemci yoksa yapamazsın. Aldığın yere git ve bakmalarini iste.

Ayrıca ekran kartı power kablosunu da kontrol etmende fayda var veya ramleri oturtup oturmadığına bakman gerek. En kotu ihtimal anakart içinden çıkan speaker i tak ve sesleri buraya veya Google'a yaz.

bıraktım

80+ Bronze
görüntü gelmiyo ise ramden olabilir ram slotlarına üfle rami iyce taktıgından emin ol

Rmznblt37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan bulut
Hala islemcini öğrenemedik. 5. Nesil AMD kullanıyor isen bios güncellemesi yapman gerekebilir. Elinde eski nesil işlemci yoksa yapamazsın. Aldığın yere git ve bakmalarini iste.

Ayrıca ekran kartı power kablosunu da kontrol etmende fayda var veya ramleri oturtup oturmadığına bakman gerek. En kotu ihtimal anakart içinden çıkan speaker i tak ve sesleri buraya veya Google'a yaz.
Usta kusura bakmayın 3 yerden topladım ryzen 5500
Mesaj otomatik birleştirildi:

görüntü gelmiyo ise ramden olabilir ram slotlarına üfle rami iyce taktıgından emin ol
Ustam 5 6 kere denedim tek ram kullandim her yere takdim

Sapphire Rx 6500 ekran kartı

İnş sistem parçalarını yazacaksın.

başka ekran kartı varsa onu takıp denermisiniz veya ekran kartını söküp anakart vga veya hdmı girişine takıp deneyin tabi oda işlemcinizde dahili grafik varsa işe yarıyacaktır.
Başka ekran kartım yok usta VGA girişi yok ustam

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Usta kusura bakmayın 3 yerden topladım ryzen 5500

Ustam 5 6 kere denedim tek ram kullandim her yere takdim

Sapphire Rx 6500 ekran kartı
bazı anakartlara bios güncellemesi gerekiyor anakartini yazar mısın x570 falan mı

Rmznblt37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan bulut
başka ekran kartı varsa onu takıp denermisiniz veya ekran kartını söküp anakart vga veya hdmı girişine takıp deneyin tabi oda işlemcinizde dahili grafik varsa işe yarıyacaktır.
Başka ekran kartım yok usta VGA girişi yok ustam

bazı anakartlara bios güncellemesi gerekiyor anakartini yazar mısın x570 falan mı
Tuf b450 gaming

Tamam ustam denerim teşekkür ederim iyi bayramlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
Bende de böyle olmuştu AMD ise herkeste oluyor diye biliyorum. ana Kart driver i yuklemelisin onun içinde farklı parçalar ile PC yi kurup ekrana görüntü aldıktan sonra bios tan güncelleme yapman gerek PC ci ye götür en iyisi parça bulman zor olur çünkü

Rmznblt37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan bulut
Bende de böyle olmuştu AMD ise herkeste oluyor diye biliyorum. ana Kart driver i yuklemelisin onun içinde farklı parçalar ile PC yi kurup ekrana görüntü aldıktan sonra bios tan güncelleme yapman gerek PC ci ye götür en iyisi parça bulman zor olur çünkü
Aynen öyle ustam bugün açık yer olsaydı götürecektim kapalı bayram dan oturu

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yasin Talha
Aynen öyle ustam bugün açık yer olsaydı götürecektim kapalı bayram dan oturu
mecbur bekleyeceksin /: AMD nin işleri işte şunu fabrikada yapsalar iş biticek sırf bu yaşadığım olaydan dolayı AMD den soğudum ama çok iyi o ayrı :D

Rmznblt37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan bulut
Her
mecbur bekleyeceksin /: AMD nin işleri işte şunu fabrikada yapsalar iş biticek sırf bu yaşadığım olaydan dolayı AMD den soğudum ama çok iyi o ayrı :D
Kardeşime hediye aldım elime yüzüme bulastirdim 😂😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
dahili görüntü veren bi kasaya tak dene, güncelleme gerekiyorsada güncelersin. Mahalle pc cisine götürme gibi bi hata yapma, bios güncellemesi için götürdüm bios çipini ters çıkarıp takmış bi dünya malzeme yandı kartta.

Rmznblt37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan bulut
dahili görüntü veren bi kasaya tak dene, güncelleme gerekiyorsada güncelersin. Mahalle pc cisine götürme gibi bi hata yapma, bios güncellemesi için götürdüm bios çipini ters çıkarıp takmış bi dünya malzeme yandı kartta.
Geçmiş olsun usta İstanbul'dayım nereye götürsem acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,859
Üyeler
166,285
Son üye
sezeralyoncu
Top Bottom