Yeni PC topluyorum sizce nasil?

Hocam arada 30euro fark var. O yüzden almak icimden gelmiyor. 170 euro 7500f 199 7600x. Bana güzel bir hava sogutma tavsiye eder misiniz? Sivi sogutma istemiyorum.
Yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum ama thermalright soğtucular iyi oluyor

Hocam bence am5 kararı vererek doğru yaptınız. Am4 lü bir sistem kurarsanız ilerde pişman olup keşke diyeceginize eminim. Bu sisteme daha iyi bir soğutucu ve ilerde ekran kartı değişikliği ile yolunuza devam edersiniz.

Am4 platformuna düşmene gerek yok. Bence güzel sistem 2k da ultra ayarlar dışında 3070 işini görecektir bütçen el verince sadece ekran kartını değiştirip yoluna devam edersin.

Hocam bence am5 kararı vererek doğru yaptınız. Am4 lü bir sistem kurarsanız ilerde pişman olup keşke diyeceginize eminim. Bu sisteme daha iyi bir soğutucu ve ilerde ekran kartı değişikliği ile yolunuza devam edersiniz.
Am4 platformuna düşmene gerek yok. Bence güzel sistem 2k da ultra ayarlar dışında 3070 işini görecektir bütçen el verince sadece ekran kartını değiştirip yoluna devam edersin.
Gelen yorumlar üzerine işlemciyi 7500f e düşürme kararı aldım aslında. 7600x soğutması zor bir işlemci ve aman aman performans farkı yok 7500f ile. Bütçemi dahada rahatlacak şekilde PC yi toplarım. Hemde hava sogutma yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Gelen yorumlar üzerine işlemciyi 7500f e düşürme kararı aldım aslında. 7600x soğutması zor bir işlemci ve aman aman performans farkı yok 7500f ile. Bütçemi dahada rahatlacak şekilde PC yi toplarım. Hemde hava sogutma yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Ben kendim kule tipi sogutucu kullanıyorum. Amd 7500f için gayet yeterli olacaklardır.

hocam yurtdışındamı yaşıyorsunuz yoksa yurtdışından mı sipariş ediyorsunuz ucuz diye

Arkadaslar bu sekilde bir pc topladim. Bütce limitli o yüzden böyle birsey yaptim. Sizce nasil olmus?

ekran karti yine bütceden dolayi 3070 alabildim normalde istedigim 4070s di olmadi ama henüz.

Ileride ilk sunu degis sunu güncelle dediginiz bir nokta var mi? Varsa neresidir.

Tesekür ederim degerli yorumlariniz icin.
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim ileriye dönük yapıyorsan o power supply yetersiz kalabilir. Şu an bile bu sistemde giriş seviyesi gibi kalıyor. O kule tipi soğutucuyu hiç almasan da olur denilebilebilir.

Kardeşim ileriye dönük yapıyorsan o power supply yetersiz kalabilir. Şu an bile bu sistemde giriş seviyesi gibi kalıyor. O kule tipi soğutucuyu hiç almasan da olur denilebilebilir.
Hocam power supply konusunda neden öyle dediniz? gold sertifikali felan mi almak lazim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,555
Üyeler
187,062
Son üye
sanjar
Geri