Yeni pcye eski harddisk

Reaksiyon skoru
46
Selam arkadaşlar bilgisayarım yeni ve 240gb ssdi var 1tb eski hard diskimi taksam sorun olur mu fps vs de

HDD kaç RPM ?

HDD'de FPS düşüşü olmaz. Sadece oyun içi yükleme süreleri bir tık uzun olur. Hiçbir sorun olmaz kullanabilirsiniz.

HDD'de FPS düşüşü olmaz. Sadece oyun içi yükleme süreleri bir tık uzun olur. Hiçbir sorun olmaz kullanabilirsiniz.
Bu okuma hızı vs onlar biraz etkiliyor diye duymuştum bide sanırsam oyunda ki eşya işte kapalamalar onlar da renderlanma sorunu olur diyenler vs var
Post automatically merged:

Modelini verirseniz bakabilirim 5400Rpm de çalışıyorsa oyun içinde drop yaşabilirsiniz.
Bakayım hemen 1dka

Bu okuma hızı vs onlar biraz etkiliyor diye duymuştum bide sanırsam oyunda ki eşya işte kapalamalar onlar da renderlanma sorunu olur diyenler vs var

Bakayım hemen 1dka
Fps kaybı yaşamazsınız arkadaşın dediği gibi sadece süre uzar.

Bakayım hemen 1dka
Render'ı ekran kartı yapar HDD değil. Okuma hızı FPS'i etkilemez sadece yükleme sürelerini uzatır.

Modelini verirseniz bakabilirim 5400Rpm de çalışıyorsa oyun içinde drop yaşabilirsiniz.
Masaüstü ise %99 7200RPM.

Render'ı ekran kartı yapar HDD değil. Okuma hızı FPS'i etkilemez sadece yükleme sürelerini uzatır.

Masaüstü ise %99 7200RPM.
eski ise içinden 5400Rpm de çıkabilir belli olmaz.

IMG_20210325_213827.jpg
modelini bulamadım ama böyle bisey

Geri