Neler Yeni

Yeni Projemiz Sizce Nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tugay Bozkurt
Merhaba arkadaşlar yıllarca web tasarım sektöründe yer aldık. Güncel projemizde PHP script, wordpress tema,SEO çözümleri, grafik tasarım gibi tüm ihtiyaçlar için satış platformu oluşturdum sizce eksiklerimiz neler eklenmesi gerekilen detay var ise iletebilirsiniz.

www.wptemasatis.com

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Ana sayfadaki... Ürün gelecek kısımları bence çok hızlı ve çok sık değişiyor. Daha yumuşak bir geçiş ve daha yavaş olabilir. Üye ol-Giriş yap kısımları ise sol üstten sağ üste taşınsa daha iyi olur gibi. Çoğu sitede sağ üstte olduğundan dolayı göz otomatik oraya gidiyor. Bir de Mor kutu içerisindeki Wordpress temalar, php temalar yazan kısımda dikdörtgen daha yumuşatılabilir gibi. Benim gözüme çarpan detaylar bunlar oldu. Benim yorumum bu şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tugay Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ana sayfadaki... Ürün gelecek kısımları bence çok hızlı ve çok sık değişiyor. Daha yumuşak bir geçiş ve daha yavaş olabilir. Üye ol-Giriş yap kısımları ise sol üstten sağ üste taşınsa daha iyi olur gibi. Çoğu sitede sağ üstte olduğundan dolayı göz otomatik oraya gidiyor. Bir de Mor kutu içerisindeki Wordpress temalar, php temalar yazan kısımda dikdörtgen daha yumuşatılabilir gibi. Benim gözüme çarpan detaylar bunlar oldu. Benim yorumum bu şekilde
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yapacağım.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Arkadaşın yazdıklarının aynısı bir de siteye ilk girişte üstte kayan yazılar geliştirilebilir

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Merhaba arkadaşlar yıllarca web tasarım sektöründe yer aldık. Güncel projemizde PHP script, wordpress tema,SEO çözümleri, grafik tasarım gibi tüm ihtiyaçlar için satış platformu oluşturdum sizce eksiklerimiz neler eklenmesi gerekilen detay var ise iletebilirsiniz.

www.wptemasatis.com
"Neden Biz?" yazan yerin üstünde, belli bi süre sonra kendi kendine kayan yerde, mouse imlecini getirdiğimde; kayan yerin sağ orta tarafında sağa ve sola kaydırmak için ok var. Fakat ikiside aynı tarafa kaydırıyor.
aaaaa.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tugay Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Neden Biz?" yazan yerin üstünde, belli bi süre sonra kendi kendine kayan yerde, mouse imlecini getirdiğimde; kayan yerin sağ orta tarafında sağa ve sola kaydırmak için ok var. Fakat ikiside aynı tarafa kaydırıyor.Alıntıyı görüntüle
Şuan sadece 2 adet slider resmi mevcut o yüzden öyle görünüyor.

al0n3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin

www.wptemasatis.com
eline sağlık gayet hoş olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,355
Üyeler
167,826
Son üye
zor12
Top Bottom