profil 2400 olarak ayarlamışsa anakartınız max 2400 destekliyordur hocam. biosunuz güncel mi?Siteye görsel yüklerken hata verdi buradan attım hocam
Asus Prime H310M -R R2.0
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ilginiz yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam dosyayı indirdim herhangi bir tuşa basınız seçeneği geldi. Basınca program kapandı birsey olduguda yok Güncelledi mi şimdi buburadan PRIME H310M-R R2.0 BIOS 2208 olanı indirip bios güncelleme yapar mısınızPRIME H310M-R R2.0 - Support
www.asus.com
yok o sadece dosya adını değiştirdi, exeyi silebilirsiniz. diğer dosya kalsın ve bu videoyu izleyin:Hocam dosyayı indirdim herhangi bir tuşa basınız seçeneği geldi. Basınca program kapandı birsey olduguda yok Güncelledi mi şimdi bu
Hocam kendi ramim 3200 seninki 3000 sorun yaratmaz değil mi? Bu tür çok şey duydum. Emin olamıyorum bir türlü.Bunu al.
Crucial Ballistix BL8G30C15U4B 3000 MHz DDR4 DRAM masaüstü oyun belleği 8GB CL15 siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Crucial Ballistix BL8G30C15U4B 3000 MHz DDR4 DRAM masaüstü oyun belleği 8GB CL15 siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yaratmaz. Ram gelince bios ayarlarında yardımcı olurum. Alt tarafı ram işte en basit konuçHocam kendi ramim 3200 seninki 3000 sorun yaratmaz değil mi? Bu tür çok şey duydum. Emin olamıyorum bir türlü.