Aldığın Ram`¡n linkini ve Laptop`un linkini atar mısın?
Dostum yeni Rami taktm topladım açılmadı sonra çıkardım eskiisni taktın ekran geldiEski olan RAM'ı çıkarıp sadece yeni olan RAM'le çalıştırmayı denedin mi?
işlemci ne ?
Asusx553mAldığın Ram`¡n linkini ve Laptop`un linkini atar mısın?
Asus x553mAldığın Ram`¡n linkini ve Laptop`un linkini atar mısın?
Ne almam gerek yardımcı olur musunuzçalışmamsı normal sana kim bilgi vermişse yanlış vermiş işlemcin 1.3 voltla çalısan ddr3l destekliyor. almış olduğun ram ddr3 1.5 volt bu ram .Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
8gb ye kadar ram takabilirsin. ddr3l 1333 mhz ram bul
ddr3l 1333 mhz ucuz bulursan alırsın. bilgisayar tamircilerinde olur genelde herkesin bilgisayarı bozuluyor veya dolap uygulamasında rahat bulursun.Ne almam gerek yardımcı olur musunuz
Reis 1333 MHz yok ya hep 1600ddr3l 1333 mhz ucuz bulursan alırsın. bilgisayar tamircilerinde olur genelde herkesin bilgisayarı bozuluyor veya dolap uygulamasında rahat bulursun.
anakart detaylarına ulaşamadım 1600 mhz ddr3l olması gerekiyor. bilgisayarcıda falan bulubilirsen dene muhtemelen olur.Reis 1333 MHz yok ya hep 1600
anakart detaylarına ulaşamadım 1600 mhz ddr3l olması gerekiyor. bilgisayarcıda falan bulubilirsen dene muhtemelen olur.
bir site 1600 mhz kullanılabilir yazmış anakartı tam olarak bulamadım muhtemelen sorun olmaz 1333mhz de çalıştırır rami ddr3l olmasına dikkat et
Ram bu ama 300 çok.Alıntıyı görüntülebu nasıl kardeşim olurmu