Neler Yeni

Yeni ram aldım ekran yok

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus

Boracvd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bora Ali Çavdar
Anakarta uyma durumu dostum
O zaman bilmiyorum alırken DDR3 olmasına ve MHz farkına dikkat ettim 1333mhz destekleyen anakarta 1666mhz takılırsa sorun olmaz vs deniyordu otomatikman MHz 1333mhzye düşer deniyordu sorun büyük ihtimalle budur

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bios pilini çıkartıp çalıştırmayı denermisin

QRuder

80+ Silver
diğer ram le aynı olması lazım frekans fln diye biliyorum yanlış olabilir.
frekanslarının aynı olması gerekmez ,cl değerinin aynı olması gerekir cl değeri farklı olup da çalışan istisnalar var tabi ama ,bios dan ayar yapılması gerek bu arkadaşa da aynı

Hanaz

80+ Gold
R
Arkadaşlar pcde 2gb ram vardı 4gb daha aldım toplam 6 GB yapacaktım ama iki Rami takınca siyah ekran veriyor yeni Rami tek başına iki slotta denedim ancak yine ekran gelmedi
Yeni RAM hi level ddr3 1666mhz
Anakartım Asus P5G41T-M LX3
Ramların slotlarını değiş

oguz13

80+ Bronze
hocam attığınız videoyu inceledim çok garip birde uyuşmazlık olarak sadece mhz farkı var demişsiniz ama mhz farkı bile sıkıntı yaratabilir

Boracvd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bora Ali Çavdar
hocam attığınız videoyu inceledim çok garip birde uyuşmazlık olarak sadece mhz farkı var demişsiniz ama mhz farkı bile sıkıntı yaratabilir
internet Üzerinden Kingston 4gb ram siparişi verdim diğer çalışan ram ile birebir aynı çalışır diye umut ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

frekanslarının aynı olması gerekmez ,cl değerinin aynı olması gerekir cl değeri farklı olup da çalışan istisnalar var tabi ama ,bios dan ayar yapılması gerek bu arkadaşa da aynı
Biosdan ne gibi bir ayar yapmam lazım internette araştırdım oc yapılması lazım felan yazıyordu anlamadım

R

Ramların slotlarını değiş
Denedim olmadı

oguz13

80+ Bronze
internet Üzerinden Kingston 4gb ram siparişi verdim diğer çalışan ram ile birebir aynı çalışır diye umut ediyorum

Biosdan ne gibi bir ayar yapmam lazım internette araştırdım oc yapılması lazım felan yazıyordu anlamadım

Denedim olmadı
hocam çalıştı mı

Top Bottom