Yeni Rapor Alabilir miyim

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,864
Deli dehşet hastaydım çarşamba günü doktor 2 gün rapor yazdı cuma için de yazar mısınız kimya sınavım var dedim yok okican 🤨 dedi sonra git pcr yaptır okullar salgın dolu falan dedi şimdi ben rezalet durumdayım korona değilim ama ölüyorum yarın 8 soru kimya sınavım var kol gibi girecek konuları biliyorum ama soru çözemiyorum hâlimden dolayı habere aksırıp tıksırıyorum başım çatlayacak gibi ben cuma günü tekrar doktora gitsem rapor alabilir miyim? Sınav 2. derste rapor alamazsam yetişme imkânım yok.

başka doktora git sabah o doktor artık vermez :ROFLMAO:

Deli dehşet hastaydım çarşamba günü doktor 2 gün rapor yazdı cuma için de yazar mısınız kimya sınavım var dedim yok okican 🤨 dedi sonra git pcr yaptır okullar salgın dolu falan dedi şimdi ben rezalet durumdayım korona değilim ama ölüyorum yarın 8 soru kimya sınavım var kol gibi girecek konuları biliyorum ama soru çözemiyorum hâlimden dolayı habere aksırıp tıksırıyorum başım çatlayacak gibi ben cuma günü tekrar doktora gitsem rapor alabilir miyim? Sınav 2. derste rapor alamazsam yetişme imkânım yok.
Acile git bakalım yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

başka doktora git sabah o doktor artık vermez :ROFLMAO:
Hocam nerelerdeki doktorlar verir? Pendik devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Ayrıca sistemde gözükmüyor mu 2 gündür raporlu olduğum yeni doktorumun önünde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acile git bakalım yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Acile gitmiştim zaten çarşamba günü de gene aynı doktor bakarsa? Ya da başka doktor baksa bile sistemde gözükmez mi?

Peki diyelim ki doktora gittim doktor rapor vermedi ne olacak?

Son düzenleme:
Acil çoğu zaman işi yokuşa sürüyor hocam. Sağlık ocağı daha kolay verir diye düşünüyorum. Erkenden gidip sınavı karıştırmadan sadece hastalık konusu ile rapor alabilirsin bence.

Hocam nerelerdeki doktorlar verir? Pendik devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Ayrıca sistemde gözükmüyor mu 2 gündür raporlu olduğum yeni doktorumun önünde?

Acile gitmiştim zaten çarşamba günü de gene aynı doktor bakarsa? Ya da başka doktor baksa bile sistemde gözükmez mi?

Sağlık ocağına da görün şimdi de görün işini sağlama al tekrar rapor verebiliyor. Güzelce durumunu anlat.

sınav falan deme hastayım de sağlık ocağına git onlar daha kolay veriyor

pendik felan bilmemde aile hekimi veriyor bide covid testi yaptırırsan veriyorlar ben hastaydım test yaptırdım 2 gün verdi ilk gün test yaptırdım için 2. günde sonuç açıklanmasını bekledim için sen 1 gün alsan yeter senin için

pendik felan bilmemde aile hekimi veriyor bide covid testi yaptırırsan veriyorlar ben hastaydım test yaptırdım 2 gün verdi ilk gün test yaptırdım için 2. günde sonuç açıklanmasını bekledim için sen 1 gün alsan yeter senin için
çarşamba yaptırdım ben test cuma da yaptırabilir miyim

çarşamba yaptırdım ben test cuma da yaptırabilir miyim
yok yaptıramazsın kanka çok kötü olman lazım onun için dedim gibi acile git hasta oldunu söyle randevusuz olsa göz doktoruna veya diş doktoruna git dicemde onlarda randevusuz almıyorlar alırsan 2 ay sonra gidersin artık

Geri