Önceden varmış ama sonra kaldırmışlar.Beğen reaksiyonu var ama neden beğenmeme reaksiyonu yok bence o da eklenmeli.
Daha önce eklenmişti ama insanlar suyunu çıkarıp önüne gelene diss like attığı ve üyeler çocukça kullanıp suyunu çıkardığı için yarım saat sonra kaldırılmıştıBeğen reaksiyonu var ama neden beğenmeme reaksiyonu yok bence o da eklenmeli.
Vardı eskiden ama kaldırıldı boş kullanıldığı için kaldırıldı diye hatırlıyorumBeğen reaksiyonu var ama neden beğenmeme reaksiyonu yok bence o da eklenmeli.
Demekki herkes denemek istemişDaha önce eklenmişti ama insanlar suyunu çıkarıp önüne gelene diss like attığı ve üyeler çocukça kullanıp suyunu çıkardığı için yarım saat sonra kaldırılmıştı
Neden üzgün atılıyor? neden kızgın atılmıyor?Birine zaten olumsuz reak atılıyorsa ya üzgün yada kızgın atılıyor.
Denemeyi geçtim insanlar he mesaja atıyorduVardı eskiden ama kaldırıldı boş kullanıldığı için kaldırıldı diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demekki herkes denemek istemiş
Katılmadığım zaman sinirli atıyorumben onu cidden üzgün atmak için kullanıyordum... Aradaki farkı nasıl ayırt ediyorsunuz ki üzgün mü yoksa de katılmıyorum anlamında attığını
Bu daha mantıklı geldiKatılmadığım zaman sinirli atıyorum