Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Şu emojiyi sanırım bi ben yapamıyorum.
Şu kısımdan yapabilirsiniz
Şu emojiyi sanırım bi ben yapamıyorum.
"Beğenmedim" reaksiyonu gelmişti zaten, ama çok fazla kötüye kullanıldığı için ertesi günü kaldırıldı. Millet bildiğin spam olarak beğenmedim atıyordu. Ve belirli bir yerden sonra da can sıkıcı oluyor.Beğenmedim de gelsin, Xenforo orjinalinde var zaten.
o.o2 2 den önceki o büyük olacak. Böyle yapabilirsin.Şu emojiyi sanırım bi ben yapamıyorum.
İzoly sistem önerilerine atılacak emojibu çok iyi olur.
İzoly sistem önerilerine atılacak emoji
Benim şu yorumu ciddiye alan vardı dün.Tam link atmaya gelmiştim...Izoly N12X i5-3470 16 GB 320 GB HDD+512 GB SSD 4 GB GT 740 24" Free Dos Curved Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Izoly N12X i5-3470 16 GB 320 GB HDD+512 GB SSD 4 GB GT 740 24urun.n11.com
İzoly namussuzdur
Spam olarak kızgın atmakla pek farkı yok aslında."Beğenmedim" reaksiyonu gelmişti zaten, ama çok fazla kötüye kullanıldığı için ertesi günü kaldırıldı. Millet bildiğin spam olarak beğenmedim atıyordu. Ve belirli bir yerden sonra da can sıkıcı oluyor.
Orasını yönetim bilir hocam.Spam olarak kızgın atmakla pek farkı yok aslında.
Aslında kızgın yerine beğenmedim olsa daha mantıklı olur. Kızgın atınca insanlar farklı anlayabiliyor. Ama beğenmedim adı üstünde.Orasını yönetim bilir hocam.
aslında her iki türlüsü de yararlı değil forum adına hocam.Aslında kızgın yerine beğenmedim olsa daha mantıklı olur. Kızgın atınca insanlar farklı anlayabiliyor. Ama beğenmedim adı üstünde.
Misal orta parmak
Aslında ikisi de kalksın ve yerine Bu gelsinaslında her iki türlüsü de yararlı değil forum adına hocam.
Olabilir aslında.Aslında ikisi de kalksın ve yerine Bu gelsin