YENİ RENOULT DUSTER 2025 VS FİAT EGEA CROSS 2025

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle herkese merhabalar ve iyi günler diliyorum biz bu 2025 yılı içerisinde ötvsiz araç alma imkanımız var ve onu değerlendirmek için araba bakıyoruz aslında bugüne kadar fiat egea cross limited paketini düşünüyorduk (ötv inidirimiyle bilrikte ortalama bütçemiz 970 binlerde güncel) fakat bugün renoultun yeni duster modelini gördük ve cazip geldi dusterın techno Turbo Tce EDC 145 hp modeli bazı opsiyonlar ile sürücü yorgunluk uyarısı,Ön, arka ve yan park sensörleri,Multiview kamera,kör nokta uyarı sistem,Kumaş Koltuk,Isıtmalı ön koltuklar,Isıtmalı direksiyon gibi durumda fiyatlar neredeyse eşitleniyor ortalama 1.000.000 civarında renoult hakkında fazla bilgim olmadıgı için fazla bir kıyaslama yapamıyorum aklımda ve biz geniş bir aile oldugumuz için bizim için önemli etkenler genişlik,yakıt tüketiminin uygun olması,sorunsuz olması ve parçaların kolay bulunabilmesi gibi bütçeyi yormayacak durumlar ötvsiz araç alınma durumunda 10 yıl satılmama gibi bir kural oldugunda bizim amacımız uzun yıllar sorunsuz masrafsız kullanmak burdada bilgimiz yetersiz oldugundan buraya yazmak sizlere danışma gereği duydum bu iki arabanın hangisi bir aile için daha idealdir belirtebilirseniz memnun oluruz teşekkürler.

Şunuda ekleemk istiyorum biz 0 araç alma durumunda sigortalar dahil ortalama ne kadar maksimum masraf çıkar ?

Geri