Neler Yeni

Yeni Rütbe "KRAL TACI" Eklenmiştir. Hayırlı Olsun ❤️

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu yapılan tasarım daha hoş gibi. Bence değerlendirmeye alınabilir.
herkesin eline sağlık ama amacımız tacı öne çıkarmak, foto tam boyutlu olunca göze güzel gelse de eklenince tac kayboluyor

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Dostlarım selamlar forumda uzun zamandır takip ettiğimiz gerçekten yararlı ve pozitif üyelere maks. rütbe olarak adlandırdığımız Kral Tacı rütbesini oluşturduk.
Alıntıyı görüntüle

Bu rütbenin ilk amacı kaliteli üyeleri öne çıkartmaktır. Onun dışında 80+ Titanium rütbesinin tüm özelliklerine sahip olup + olarak imza bölümüne gif veya görsel ekleme özelliğine sahiptir. Yönetim, bu rütbeye sahip olan üyelere diğer forum üyelerinden ayrı özel etkinlik düzenleyebilir.

Bu rütbe forum yazılımı tarafından otomatik atanmaz, üye bu rütbeyi yöneticilerden isteyemez. Bu rütbe sadece yöneticilerin ortak kararı ile ansızın verilir.

Bu rütbeye forumumuzda ilk sahip olan üyelerimiz @RevDeisDou ve @White Ravens 'dir kendilerine forumumuzda yaşattıkları kaliteli muhabbetlerinden ötürü yönetim ekibi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.

EmraHŞ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emrah
Dostlarım selamlar forumda uzun zamandır takip ettiğimiz gerçekten yararlı ve pozitif üyelere maks. rütbe olarak adlandırdığımız Kral Tacı rütbesini oluşturduk.
Alıntıyı görüntüle

Bu rütbenin ilk amacı kaliteli üyeleri öne çıkartmaktır. Onun dışında 80+ Titanium rütbesinin tüm özelliklerine sahip olup + olarak imza bölümüne gif veya görsel ekleme özelliğine sahiptir. Yönetim, bu rütbeye sahip olan üyelere diğer forum üyelerinden ayrı özel etkinlik düzenleyebilir.

Bu rütbe forum yazılımı tarafından otomatik atanmaz, üye bu rütbeyi yöneticilerden isteyemez. Bu rütbe sadece yöneticilerin ortak kararı ile ansızın verilir.

Bu rütbeye forumumuzda ilk sahip olan üyelerimiz @RevDeisDou ve @White Ravens 'dir kendilerine forumumuzda yaşattıkları kaliteli muhabbetlerinden ötürü yönetim ekibi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Hayırlı olsun o kadar emek verip hak edenlere
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Kral Tacı da baya iyi olmuş bende yeni keşfettim burayı sürekli işten vakit kalmıyor

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Doğru ama eksik kişilere gitmiş. Eksik derken tacı hak eden başka krallar da var bence. Rev ve beyaz kargalı abim de kraldır ama başka krallar da var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gerçekten hak edenlere verilmiş sevindim hayırlı olsun.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Haikyuu animesindeki gibi kageyama kral dı birde yüce kral vardı bunun da bir üstü olarak yüce kral gelse cuk oturur

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dikdörtgen üzerine PNG yapışmış gibi duruyor daha güzel yapılabilirdi ama halledilir diye düşünüyorum şuan erken aşamada.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dikdörtgen üzerine PNG yapışmış gibi duruyor daha güzel yapılabilirdi ama halledilir diye düşünüyorum şuan erken aşamada.
Şöyle bir fikir sundum. Belki kabul edilir.

3.png

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
herkesin eline sağlık ama amacımız tacı öne çıkarmak, foto tam boyutlu olunca göze güzel gelse de eklenince tac kayboluyor
Abdullah abi bize bir konunda bazı kıdemli üyelere özel bazı şeyler yapıcağını söylemiştin ama orada neye göre bakıcaksınız?
Üye süremize mi , reaksiyonumuza mı yoksa rütbemize mi?

Top Bottom