DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Hayır @White Ravens ın yerini kimse dolduramaz. Ekstra 3. bir moderatör demek istedim.Benim yerime mi?
Hayır @White Ravens ın yerini kimse dolduramaz. Ekstra 3. bir moderatör demek istedim.Benim yerime mi?
O zaman sıkıntı yok.Bulunduğu kategoriye göre uygun ön ekleri ekleyip çıkartabiliyorum.
Moderatör olmak akıl işi değil.Hayır @White Ravens ın yerini kimse dolduramaz. Ekstra 3. bir moderatör demek istedim.
Demek foruma kuma ha !Hayır @White Ravens ın yerini kimse dolduramaz. Ekstra 3. bir moderatör demek istedim.
Değil.Demek foruma kuma ha !
Ben diyorum ki forum düzene girsin, moderatöre hiç ihtiyaç kalmasın. Ben bırakayım rozeti.Hayır @White Ravens ın yerini kimse dolduramaz. Ekstra 3. bir moderatör demek istedim.
Hocam yok ben öylesine sordum merak ettiğim için.Ben diyorum ki forum düzene girsin, moderatöre hiç ihtiyaç kalmasın. Ben bırakayım rozeti.
Sen diyorsun ki "nerede 5. moderatör"
Crazyreign ?Moderatör olmak akıl işi değil.
Bu kadar çılgın 3. biri var mı?
Bence moderatör sayısı arttıkça forumun düzene girme hızı artacaktır.Ben diyorum ki forum düzene girsin, moderatöre hiç ihtiyaç kalmasın. Ben bırakayım rozeti.
Ben diyorum ki forum düzene girsin, moderatöre hiç ihtiyaç kalmasın. Ben bırakayım rozeti.
Moderatörler reaksiyon hediyelerinden yaralanamaz. Adam yakında bilgisayarı kazanacak, imkanı mümkünatı yok moderatör olmazCrazyreign ?