Neler Yeni

yeni satın aldığım monitör göz kırpıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
Bugün satın aldığım Asus Tuf Gaming 23.6" vg240vq oyun yüklerken veya oyunun siyah yerlerinde göz kırpıyor g sync ile mi alakalı bilmiyorum fakat yardımcı olursanız sevinirim yoksa iade edicem yarın?

Video ektedir. Sadece oyun yüklerken oluyor ya da ben fark ediyorum bilmiyorum normalde dizi film izlerken ya da aktif oynarken göz kırpma olmuyor.

asus vg240vq göz kırpması. - YouTube

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bugün satın aldığım Asus Tuf Gaming 23.6" vg240vq oyun yüklerken veya oyunun siyah yerlerinde göz kırpıyor g sync ile mi alakalı bilmiyorum fakat yardımcı olursanız sevinirim yoksa iade edicem yarın?

Video ektedir. Sadece oyun yüklerken oluyor ya da ben fark ediyorum bilmiyorum normalde dizi film izlerken ya da aktif oynarken göz kırpma olmuyor.

asus vg240vq göz kırpması. - YouTube
pc den kaynaklı olabilir mi başka pc de denediniz mi

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Sadece bu oyunda mı yapıyor başka oyunlarda var mı başka bir ekran denemeniz çok faydalı olacaktır

meaxler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
mete
Sadece bu oyunda mı yapıyor başka oyunlarda var mı başka bir ekran denemeniz çok faydalı olacaktır
bendede aynı sorun var tüm oyunlarda yapıyor freesync den kaynaklanıyor kapatınca düzeliyor ama ben açık kullanmak istiyorum bi çözümü yokmu ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
bendede aynı sorun var tüm oyunlarda yapıyor freesync den kaynaklanıyor kapatınca düzeliyor ama ben açık kullanmak istiyorum bi çözümü yokmu ya
Fabrika çıkışlı hata olabilir o yüzden sinirliyim biraz.. Ve Cod warzone'da da yüklenirken aynı sıkıntı çıkıyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ne güzel. Bize hayatta göz kırpan olmadı bile.

Top Bottom